Notícies

Estudiants del Màster en Il·lustració i Còmic i del Grau en Disseny participen en un concurs per il·lustrar una estació de tren de París

Data:


Estudiants del Màster en Il·lustració i Còmic i de 3r i 4rt curs del Grau en Disseny d’Elisava participen a Illustrating the Grand Paris, un concurs per il·lustrar l’estació de tren Bourget de París on hi participen diverses escoles de disseny del món. Cadascuna de les vuit escoles participants presentaran dues propostes i hi haurà un total de 16 participants.

La missió d’aquesta iniciativa és dotar la xarxa de transport de la capital francesa d’una dimensió cultural i artística, traçant una nova revolució urbana de la metròpoli parisenca i un vincle entre l’estació de tren i el territori. La convocatòria està dirigida per Mery Cuesta, directora del Màster en Il·lustració i Còmic i la professora del Grau en Disseny Clara Pousa.

Els i les alumnes han viatjat a Bourget, a París, per visitar la zona i l’estació amb l’objectiu d’inspirar-se per al seus treballs. Durant les pròximes setmanes, desenvoluparan i entregaran les seves propostes i, posteriorment, Elisava en seleccionarà dues per enviar-les a la Société du Grand Paris (SGP). Finalment, aquesta seleccionarà la proposta guanyadora que es materialitzarà properament en les il·lustracions de l’estació de Bourget.

Escoles participants:

  • Haute École des Arts du Rhin de Estrasburg.
  • École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs de Paris.
  • École Européenne Supérieure de l’Image de Angoulême i Poitiers
  • La Cambre, École nationale supérieure des arts visuels, Brussel·les
  • Escola Superior de Artes e Design de Porto (ESAD)
  • Elisava Escola de Disseny i Enginyeria de Barcelona.
  • School of Arts, Design and Architecture de Aalto.