Notícies

Estudiants de Grau i l'ONG Open Arms exploren noves formes de comunicació protesta

Data:


Elisava treballa des de fa quatre mesos en un projecte estratègic de recerca pràctica al costat de l'ONG Proactive Open Arms. En aquest context, un equip de professors de la facultat, un grup d'estudiants de Grau i la unitat pedagògica de l'ONG exploren altres mitjans de comunicació protesta a la ciutat de Barcelona.

La col·laboració salpa amb l'objectiu d'explorar el present i el futur de la comunicació activista al costat de la generació Z i en defensa dels drets humans en el marc de la capital catalana. De la mateixa manera que el nou vaixell de salvament de l'ONG, Open Arms Uno, Elisava es suma a la iniciativa d’Open Arms aportant la seva experiència investigadora i tot el seu pensament crític.

La presentació dels resultats de la present recerca tindrà lloc durant el mes de juliol, pocs dies després que Oscar Camps, líder de Proactive Open Arms, sigui nomenat Doctor Honoris causa per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), de la qual Elisava forma part.

Equip de recerca: els exalumnes Elia Bago, Sara Torres i Ignacio Ezcurra; Juan Ezcurra de Societat 0; i els professors/as Ramón Faura, Manuela Valtchanova, Rebeca Font, Joan Achón, Albert Fuster, David Haro, Esther Brosa i Raúl Goñi.