Notícies

Estudiants de Grau col·laboren amb Triton Submarines

Data:
Triton Elisava
Triton Elisava
Triton Elisava
Triton Elisava

Un equip de 6 estudiants de 4t curs de Grau (5 d’Enginyeria en Disseny Industrial i 1 de Disseny), formen l'equip d’Elisava x Triton, un projecte en col·laboració amb l'empresa americana Triton Submarines, per a dissenyar i desenvolupar els diferents elements interiors que configuraran l’experiència d’usuari del seu pròxim submarí. 

Aquest projecte se situa en el marc dels Treballs Finals de Grau i es presentarà a l’empresa a finals de l'actual curs. El briefing demana una proposta viable de l’interior del submarí, que es pugui acabar implementant amb els condicionants exteriors actuals i que l’experiència d’usuari sigui única, donades les característiques específiques d’aquest futur submarí. En les diverses reunions amb l’empresa, l’equip ha estat treballant sobre diferents propostes conceptuals i actualment ja s’ha iniciat el desenvolupament de la proposta final. 

Per la realització del submarí, els components de l'equip van fer un viatge a Lanzarote durant el passat mes de gener, on han pogut viure en primera persona l’apassionant experiència d’immersió en un submarí turístic. Aquest estudi previ serveix per a entendre i redissenyar els diferents elements interiors amb els que interactuaran els futurs passatgers, i també per poder realitzar l’estudi de l’entorn del pilot i del copilot. 

 

Equip Elisava x Triton: 

Responsable i tutor del Projecte: Xavier Riudor.

Tutors: Daria de Seta, Kian Darvishian.

Estudiants: Mariona Busto, Rosa Casafont, Nekane Gurrutxaga, Daniel Pérez, Paula Barragan i Ivan Aragonés. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies