Notícies

Entrevista amb Javier Peña a Experimenta

Data:

El Dr. Javier Peña, Director General d’ELISAVA i Director Científic de Materfad, apareix de nou a les pàgines de la revista Experimenta. En el seu número 76, la publicació trimestral sobre Disseny, Comunicació i Tecnologia dedica diverses pàgines a entrevistar els directors de diverses escoles i universitats de disseny internacionals.

En aquest context, Javier Peña respon a preguntes sobre els canvis més significatius en l’ensenyament del disseny durant el segle XXI i el seu futur immediat, lescompetències que ha de tenir el dissenyador actual, o quin tret diferencial ofereix ELISAVA en aquest àmbit.

En aquest últim punt, Peña destaca l’aposta d’ELISAVA per potenciar les capacitats de l’alumne en relació amb l’entorn, la concepció del dissenyador com un agent de millora en qualsevol camp, la innovació i l’avantguarda liderades pel departament de recerca de l’Escola, ELISAVA Research, i la connexió de l’Escola amb el món real, possible gràcies a la defensa d’allò local combinada amb una xarxa de partners internacionals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies