Notícies

Els Premis ei! 2019 reconeixen els millors Treballs Fi de Grau d'Elisava

Data:


Ja tenim els guanyadors de la 8a edició dels Premis ei!, que cada any reconeixen els millors Treballs Fi de Grau (TFG) dels i les alumnes del Grau en Disseny i del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial. Els premis s’han entregat durant l’Acte de Graduació dels Graus Universitaris d’Elisava, celebrat al Palau de Congressos de Catalunya, celebrat el passat divendres 4 d’octubre, amb la col·laboració d'Estrella Damm.

El Jurat de l’edició de l’any 2019 dels premis ei! ha estat format per:

• Martina Nadal (Domestic Data Streamers)

• Marta Velasco (Estudio Velasco Velasco)

• Elise by Olsen (Wallet)

• Luís Fraguada (Datable Studio)

• Javier Peña (Director General d’Elisava)


Els membres del Jurat han seleccionat un guanyador per cada categoria: Human, Material, Society, Information i Technology. Aquests han sigut els premiats:
 

Human
(sex)abled, de Guillem Alemany

Per abordar un problema complex i molt rellevant, com és el dret a la sexualitat de les persones amb diversitat funcional. Per posar de manifest la figura del dissenyador com a responsable de la creació de productes que visibilitzen i reivindiquen aquestes qüestions per a la societat.

Material
Knittable Spaces, de Gerard López

Per tenir en compte les tendències materials actuals i obrir noves aplicacions per als teixits de punt, proposant un nou material reciclable, sostenible i hackejable. Per la col·laboració internacional entre els àmbits acadèmic i industrial. I per les potencials aplicacions i versatilitats d'aquest material, que obren un camp molt interessant a explorar en el futur.

Society
Entre redes, d’Amalia Puga

Per acostar-se a l’ofici tradicional de les "redeiras" i buscar noves formes de renovar-lo, proposant nous contextos per mantenir viu el coneixement d'aquestes artesanes. Per donar visibilitat a aquest col·lectiu i preservar el seu coneixement ancestral femení, creant comunitat i identitat.

Information
Stressed Matter, de Joana Bisbe

Per abordar el repte de comunicar els nivells d'estrès dels estudiants i treballadors d'una forma innovadora i analítica. Pel seu procés detallat d'investigació social, d'experimentació amb materials i de creació d'un estil visual propi. I per mostrar-nos un clar exemple de com la informació presentada de forma intel·ligent pot ser el detonador de reflexions crítiques molt valuoses.

Technology
Triton Alicella, d’Oriol Povill

Pel seu clar i potent desenvolupament en la investigació i per les seves innovacions tecnològiques de gran qualitat tècnica. Per presentar un projecte amb aplicacions molt clares per a un client concret i per aprofitar una bona oportunitat de mercat per a l'empresa amb la qual ha col·laborat.
 

Premi ei! del Públic

El Premi del Públic, votat de forma pública i en línia, ha estat per al projecte Elisava Racing Team


Premi al Millor Expedient Acadèmic
Paula López-Nuño

A més, els Premis ei! 2019 han entregat el Premi al Millor Expedient Acadèmic de la promoció 2018-2019 dels Graus d'Elisava a Paula López-Nuño, alumna del Grau en Disseny.


Premi al Millor Professor de l’Any

Per últim, s’ha entregat el Premi al Millor Professor de l’Any a Xavi Riudor, Professor titular de diverses assignatures tècniques dels estudis de Grau en Enginyeria de Disseny Industrial d’ELISAVA, des del 1999. També ha dirigit i tutoritzat nombrosos TFG (Treballs Finals de Grau) en àmbits relacionats amb l’energia, la tecnologia i la mecànica. 

Enhorabona a totes i a tots!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies