Notícies

Els Pentawards premien dos treballs del Màster en Disseny de Packaging

Data:
Pentawards Elisava
Pentawards Elisava
Pentawards Elisava
Pentawards Elisava

Dos projectes realitzats al Màster en Disseny de Packaging d'Elisava han estat guanyadors dels prestigiosos Premis Pentawards. El passat mes de setembre va tenir lloc la cerimònia d'entrega de premis a Londres, on es van entregar els guardons a les millors propostes de packaging del món. 

Tila d'Hugo de Matos, Paola Parodi i Yolanda Santamaria proposa un packaging sostenible per a plantes aèries, que es converteix també en un element per exposar el producte i una caixa regal. Realitzat durant el Taller Ecopackaging tutoritzat per Ion Marin, explora solucions que minimitzen l'impacte ambiental dels envasos i promou un segon ús dels mateixos.

The Black Market de Marina Orvañanos és un projecte realitzat durant el Taller Unconventional Packaging tutoritzat per David Espluga, que es desenvolupa en sessions condensades de projectes ràpids i intensos, pensats per entrenar la creativitat. En ell es busquen solucions concretes per a projectes abstractes, que abasten des de la creació del producte, el naming, els conceptes de comunicació i els envasos.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies