Notícies

Els Pentawards 2020 premien quatre projectes d'estudiants del Màster en Disseny de Packaging

Data:


Fins a quatre projectes d'alumnes i alumnes del Màster en Disseny de Packaging han estat reconeguts en la present edició dels Pentawards, els premis internacionals més prestigiosos de el sector de l'Disseny de Packaging.

Després de rebre més de 2.000 propostes procedents de 60 països de tot el món, el Jurat Internacional d'aquest any ha preseleccionat uns 400 treballs, dels quals quatre amb segell Elisava s'han endut un trofeu Pentawards: 3 en la Categoria Plata i un en la Categoria Bronze. Enhorabona als premiats i premiades! Són els següents:
 

Silver Pentawards


ABC, the reinvented chocolate

Projecte de Carmen González, Clara Hevia i Mar Sánchez-Morate.
Sorgit del taller ‘Branding i packaging de gran consum’, tutoritzat per Jesús Alonso, Miquel Campmany i Eva Minguella
Curs acadèmic: 2019-2020
 

Amb un assortiment de 36 peces, 12 de cada tipus, la xocolata ABC ofereix una varietat de diferents sabors i formes que generen més de 200 combinacions possibles. Pujar un praliné propi és tan fàcil com triar una peça de cada categoria: una tassa superior, un cor esfèric i una base de praliné. Totes les peces es poden trobar dins d'una simple i minimalista caixa blanca, trencant amb la forma tradicional d'exhibir les xocolates.


L’Oreal, excellence créme

Projecte de Laura Homs, Miquel Nadal i Venecia Palacios.
Sorgit del taller ‘Innovación i packaging’, tutorizat per Isaac Salom i Clara Cabral de Souza. 
Curs acadèmic: 2018-2019
 

Aquest projecte desafia la metodologia tradicional de tenyir el cabell. Minimitzant el desordre i els passos complicats, permetent l'usuari tenir un tenyit de pèl més simple i eficient a casa. El resultat final és un producte en el qual els components químics de el tint (revelador i colorant de cabell) es fusionen en un sol flascó, sense necessitat de barrejar-los manualment i el desordre que això comporta. Gràcies al seu disseny, el segell que manté separats els productes químics es trenca amb un simple gest de gir, permetent que tots dos components es barregin amb només agitar el flascó durant uns segons.


Otamati, prehispanic cuisine

Projecte de Jessica Sandoval
Sorgit del taller ‘Packaging d'origen’, tutoritzat per Eva Minguella
Curs acadèmic: 2019-2020
 

Otamati és una línia d'aliments gourmet inspirada en l'ostentosa vida prehispánica i en el ritual alimentari de Moctezuma II (últim emperador asteca de Mèxic). Aquesta sèrie de productes inclou el ahuahutle (larves d'xinxa d'aigua), les chicatanas (formiga atta voladora) i els escamoles (larves de formiga).

Otamati sorgeix de la necessitat de redimir els sabors mexicans més exclusius, coneguts com el "caviar mexicà". L'objectiu d'aquest projecte és treure a la llum aquestes delícies úniques i així posar alguna cosa autènticament mexicà al mapa dels productes gourmet i fer que els insectes siguin cada vegada menys un plat exòtic, destinat només als aventurers. Un dels majors desafiaments del projecte va ser la representació dels insectes en l'envàs, ja que no totes les persones estan disposades a provar aquest tipus d'aliments.


Bronze Pentaward


Millësime, chocolat bulles by Moët

Projecte de: Lorena Jiménez, Miquel Nadal i Valentina Reyes.
Sorgit del taller ‘Branding i Packaging de gran consum’, tutoritzat per Jesús Alonso, Miquel Campmany i Eva Minguella
Curs acadèmic: 2019-2020
 

Amb aquest projecte, els seus autors volien anar un pas més enllà i fer-se càrrec d'un sector diferent però fiable, que encaixa perfectament amb els productes existents de la marca. Aquest és el raó per la qual volien crear Millésime, tòfones que ens fan pensar directament en xampany.

"L'exterior del paquet és una caixa que s'obre de forma similar als llibres", expliquen els seus autors. "Això ens recorda sorpreses i regals tradicionals, però també exclusius, elegants i luxosos. Des d'una perspectiva gràfica, volíem mantenir una estètica minimalista i elegant i, per descomptat, no perdre l'essència de Moët & Chandon".

Després de l'edició d'enguany, Elisava se situa en la posició número 2 del rànquing dels Pentawards com la segona escola amb més premis (12) obtinguts en el marc d'aquests guardons internacionals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies