Notícies

Els LIT Awards premien Anoche Lighting Design, Folch Studio i Stefano Colli pel redisseny lumínic de betevé

Data:
Lighting Design Awards betevé
Lighting Design Awards betevé
Lighting Design Awards betevé
Lighting Design Awards betevé

L’arquitecte i professor d’Elisava Stefano Colli; Folch Studio, liderat per l’Elisava Alumni Albert Folch; i Anoche Lighting Design, amb el dissenyador d’il·luminació i també alumni de l’Escola Jordi Ballesta al capdavant, han rebut una Menció Honorífica dels Lighting Design Awards (LIT). El motiu: el seu redisseny de la il·luminació dels espais corporatius de betevé, projecte inclòs en la renovació de la identitat corporativa del mitjà de comunicació liderada per Folch Studio.

Sistema d’il·luminació integrat i nou concepte de marca

El redisseny dels espais interiors de la seu de betevé s’emmarca en el projecte de rebranding per a la televisió municipal conegut com ‘The Imperfect City’, un discurs i una narració basada en una visió directa, sense artificis i “cara a cara” de la ciutat. Els espais resultants s’han resolt amb materials senzills i rendibles. La senyalització interior i la identitat gràfica s’han pintat directament a les parets, utilitzant els colors corporatius vermell, blanc i gris fosc.

D’altra banda, les escales reben llum filtrada en vermell projectada en parets del mateix color, per ressaltar i indicar els camins verticals de l’edifici, un homenatge a James Turrell i les seves instal·lacions, capaces de generar llocs abstractes on els límits físics de l’espai es dissolen. Per últim, un sistema d’il·luminació integrat ha permès generar espais diferents però amb un mateix concepte de marca, tot controlant la intensitat i el color de les fonts de llum.

Sobre els Lighting Design Awards

Els Lighting Design Awards Premis de Disseny són uns premis internacionals de disseny d’il·luminació. Tots els projectes presentats són valorats i votats per un jurat format per acadèmics, professionals, membres de la premsa, empresaris i persones clau de la indústria del disseny d’il·luminació.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies