Notícies

Elisava signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya

Data:
Javier Peña, director general d’Elisava, i Tin Fonts, degana del Col·legi.


Elisava ha signat un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya amb l'objectiu d’establir un marc de col·laboració entre ambdues entitats, en clau d’aliança estratègica, per potenciar la disciplina de la comunicació visual, mitjançant la suma d’orientacions, voluntats i recursos. 

Entre els àmbits de treball conjunt entre Elisava i Col·legi destaquen:

  • La promoció del coneixement de l’actual paradigma professional, legal i acadèmic del Disseny Gràfic i, en particular, la seva realitat com la disciplina que és i que, per tant, integra i aglutina les professions que configuren en tots els seus rangs i trets de la comunicació visual.
  • La difusió, mitjançant els seus canals de comunicació de les activitats i les iniciatives dutes a terme de manera compartida.
  • La potenciació i l’empara en recerca en Disseny Gràfic i des del Disseny Gràfic i, molt particularment, reivindicant tots els aspectes en els quals es manifesta i que pertoquen a la seva presència en la cultura i la seva projecció.

D'altra banda, fruit d’aquest acord, Elisava oferirà una beca total per cursar un màster i/o postgrau, a la qual podrà optar qualsevol dels seleccionats en la 5a edició dels Premis gaudeamusPROJECTA.

A més, les persones col·legiades disposaran d’un descompte en programes de Màster i Postgrau

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies