Notícies

ELISAVA Research organitza una 'capsule session' per impulsar la creativitat d'Airbus

Data:


En un moment en què els nous paradigmes de la complexitat i la consciència humana formen part d'una organització orientada cap a la innovació, es demana un nou tipus de processos i estratègies creatives que puguin ajustar-se al futur.

En aquest context, Elisava Research ha impulsat el Strategic and Creative Research Lab for Companies, amb activitats com Sensory Hacking, una experiència creativa amb Airbus, on la companyia ha explorat la creació de productes més emocionals, amb els materials habituals o de residus i amb el treball com a motors de la creativitat. Per a Airbus ha estat l'ocasió de fomentar la cohesió de l'equip i treballar sobre el futur de la innovació dins de la seva empresa.

La idea darrere aquesta capsule session, celebrada a ELISAVA el passat 14 de setembre, ha estat la de generar i transformar un objecte relacionat amb Airbus en un regal fet de materials reciclats. Com a resultat s'han produit una sèrie de sabates, piratejant el seu ús original per convertir-los en un conjunt artístic i creatiu d'objectes fets a partir del treball conjunt de 18 inventors.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies