Notícies

ELISAVA a REDO Cumulus 2017 a Dinamarca

Data:

Estem vivint una època difícil i perillosa. Durant anys, hem viscut en un món en el qual, tot i els seus problemes, estava compromès amb els principis de la democràcia en els quals s’incrementaven els drets humans, les llibertats fonamentals i les oportunitats per al desenvolupament personal.

Amb el workshop Re-doing Kolding. Design for Democracy. Designers are change agents. Wake up!’ (Refent Kolding. Disseny per a la democràcia. Dissenyadors com a agents de canvi. Obriu els ulls!), dut a terme per Arianna Mazzeo i Alba Pinzolas (Desis Lab ELISAVA / Desis Network), ELISAVA ha participat a REDO Cumulus Assembly 2017 i ha treballat amb estudiants de Kolding. L’objectiu del workshop ha estat superar els prejudicis i estereotips, obrir l’accés a una perspectiva multicultural de la democràcia, i promoure la col·laboració i la participació entre escoles de disseny.

El disseny és un agent de canvi només quan permet que més gent participi en el procés democràtic, mitjançant l’ús de la tecnologia com a eina, cosa que dóna forma al nostre món present i futur de manera justa i inclusiva.

Aquest és el nostre vídeo. Actua a la teva escola. Sigues un agent de canvi. Obre els ulls!

Contacta’ns a: amazzeo@elisava.net | apinzolas@elisava.net.

[[{"fid":"12276","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"DESIS Lab ELISAVA","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"DESIS Lab ELISAVA","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"DESIS Lab ELISAVA","height":143,"width":915,"style":"width: 600px; height: 94px;","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies