Notícies

Elisava Racing Team s’imposa amb 5 premis al Barcelona Smart Moto Challenge

Data:
Elisava Racing Team
Elisava Racing Team
Elisava Racing Team
Elisava Racing Team
Elisava Racing Team

Elisava Racing Team, l’equip de 12 alumnes del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial i del Grau en Disseny d’Elisava, ha guanyat 5 premis a la Barcelona Smart Moto Challenge, la competició internacional d’escoles i universitats de tot el món, on Elisava ha estat l’únic participant català.

Durant una setmana, del 15 al 21 de juliol, Elisava Racing Team ha competit amb l’Eray, la motocicleta off-road de competició elèctrica i intel·ligent dissenyada i fabricada pels alumnes d’Elisava. El palmarès demostra l’excel·lent funcionament i potencial de la motocicleta, l’equip ha rebut dos primers premis de les dues categories conjuntes, A i B: A relativa a motors amb potència nominal màxima de 10kW i B fins a 30kW. Els primers premis han estat al millor battery pack i al millor sistema smart.

Pel que fa a la bateria de l’Eray, s’ha valorat la seguretat i la facilitat d’intercanvi del battery pack, factor decisiu per a la usabilitat i l’ergonomia de la motocicleta. En relació al sistema smart, l’Eray s’ha imposat com la millor motocicleta pel que fa a la connectivitat, la interacció amb l’usuari i la implementació de noves tecnologies. El jurat ha valorat especialment la posada en marxa amb el mòbil i les dades útils que ofereix a l’usuari durant el trajecte.

Elisava Racing Team també ha rebut tres segons premis de la categoria A: Dynamic events, que valora l’acceleració, la maniobrabilitat, la velocitat i la resistència en una prova d’endurance; Static events, sobre aspectes tècnics i de seguretat com el xassís, pes, els frens, l’estanqueïtat, el Business Plan, els costos o el disseny; i la posició global de categoria A, pels bons resultats en les dues proves anteriors. Moltes felicitats, equip!

Elisava Racing Team ha comptat amb la col·laboració de: 

Rieju · Ollé · Igus · Albufera · SKF · J.Juan Brake Systems · Llanta Morad · Motocard · Altair HyperWorks · Integral PLM Experts · PTC · Pursang Motorcycles · Dinamica · Addt-ion · FRMOTO · Sevtronic · Benseny · Centre de Formació Pràctica - Fundació Lacetànea · SITEC Spray · M&A Jurídico Laboral · Atelier Fotogràfic · Cero · Galfer · HP · Coemmo · Böllhoff