Notícies

Elisava Racing Team 3.0: Un pas més enllà

Data:


Els vuit alumnes del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial i del Grau de Disseny d’Elisava que formen l’Elisava Racing Team han continuat desenvolupant Dayna, la moto elèctrica de l’edició anterior que ara s’ha convertit en Dayna EVO, una motocicleta 100% elèctrica i tot terreny que proporciona un servei de rescat i assistència mèdica en esdeveniments esportius que ha participat durant l’estiu al Barcelona Smart Moto Challenge.

Gràcies a la innovació i la col·laboració amb empreses capdavanteres en el sector, han pogut maximitzar la seguretat i el confort i transformar les accions mèdiques en una activitat més respectuosa amb la natura, així com millorar el comportament de la motocicleta implementant nous processos de disseny i de fabricació.

Dayna EVO compta amb la incorporació d’unes maletes per a l’equip mèdic i un seient abatible on es pot ancorar un sistema d’il·luminació per poder atendre el ferit en condicions de baixa lluminositat. El frontal també s'ha redissenyat per oferir una estètica més trail i un espai més gran per a l'electrònica i la pantalla extraïble.

Projecte en col·laboració amb FANUCTRUMPFARRKPROMETAL 3DLEITATIAM 3D HUBPTCALTAIRARIBELLBCN 3DRIEJUTORROTGAS GASOLLÉMORADGALFERJ. JUANHEBOVEROTTALLERS FONTANETTECNIPROTOSAFV INICIAROTPARDINAMICAASORCADSEVTRONIC, DUCAR, CLARI’S, IBIZA CAD-CAMIGUSSKFBÖLLHOFFCIFO Sant FeliuCarnisseries BLANQUETCAN PARTITEDM JESÚSDIGIFABCEROIBOENGINYERS BCN, ASTILLA ESTUDIO, BENETTI FACTORY, AGUILERA’S MOTORCYCLES.