Notícies

Elisava Insights. Un informe d'Elisava Research

Data:


Elisava Insights és una guia de coneixement que aglutina 75 desafiaments als s'enfronten els humans i el planeta, un kit d'eines estratègic i inspirador, que serveix com a punt de partida per al diàleg col·lectiu i les sinergies transdisciplinàries.

Els desafiaments estan organitzats en les cinc àrees d'investigació d'Elisava Research: Human, Information, Materials, Technology i Society.

Aquesta eina està a disposició de tota la comunitat de disseny i enginyeria, de tots els investigadors i investigadores, per tal d'instigar el canvi i proporcionar una eina per a les transformacions més enllà del nostre ecosistema.

Elisava Insights és una iniciativa d'Elisava Research, el departament de R+D d'Elisava, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de la Universitat de Barcelona.

Editat per: Dra. Laura Clèries i Dr. Javier Peña.
Experts d'Elisava Research: Luis Fraguada (Human), Pau García (Information), Clara Guasch (Materials), Dra. Varvara Guljajeva (Technology), Dr. Toni Llàcer (Society), Nicola Montaretto (Information), Oscar Tomico (Dialogues Human).