Notícies

Elisava Igualtat omple La Rambla amb la “performance” protesta d’‘Un violador en tu camino’

Data:
Elisava Igualtat
Elisava Igualtat
Elisava Igualtat
Elisava Igualtat
Elisava Igualtat

La comissió Elisava Igualtat ha organitzat un acte públic i col·lectiu per presentar-se oficialment en societat i denunciar la violència masclista. Amb aquest objectiu, la comissió ha convocat a les alumnes de l’Escola i a tots/es els/les interessats/des a participar en la coreografia d’‘Un violador en tu camino’, que ha tingut lloc a la part baixa de La Rambla, davant Elisava, sota la mirada de molts/es curiosos/es.

L’acció, en la qual han participat un centenar de persones, ha reproduït la performance participativa de protesta ‘Un violador en tu camino’, creada l’any 2019 pel col·lectiu feminista xilè Lastesis amb l’objectiu de manifestar-se contra les violacions dels drets de les dones.

Polítiques d’Igualtat i accions de sensibilització

La comissió Elisava Igualtat, creada per l’escola l’any 2019, té entre les seves funcions el desenvolupament de programes per impulsar polítiques d’igualtat de gènere a Elisava, l’atenció de consultes i denúncies relacionades amb la violència masclista i la LGTBIfobia en el marc de la comunitat universitària, la prestació de serveis d’acompanyament i l’organització d’activitats de sensibilització com aquesta mateixa acció duta a terme a la Rambla.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies