Notícies

Elisava i HyperloopTT col·laboren per dissenyar l'interior d'un dels vagons del tren d'alta velocitat

Data:


Un grup d'estudiants d'Elisava i Hyperloop Transportation Technologies (HyperloopTT), companyia tecnològica i d'innovació en transport, han signat un acord per investigar, explorar i trobar solucions innovadores i creatives per a aquest sistema de transport. Estudiants dels Graus de Disseny i Enginyeria en Disseny Industrial treballaran de forma conjunta amb l'equip de HyperloopTT en el disseny i desenvolupament de l'interior d'una de les càpsules del transport d'alta velocitat.

El sistema hyperloop és un nou mitjà de transport per a persones i mercaderies que arriba a una velocitat mitjana de 900 km/h. La mida del tren és similar a la d'un avió petit sense ales i els vagons leviten dins dels tubs. Els estudiants d'Elisava seran els encarregats de detectar les necessitats dels viatgers i dissenyar l'espai interior de la càpsula de passatgers. El repte se centra a dissenyar un vagó còmode i que compleixi amb totes les expectatives dels usuaris a nivell tècnic i estètic. Per dur a terme el prototip els alumnes treballen sobre la base de l'experiència dels usuaris i els requisits tècnics del transport d'alta velocitat.
 

Col·laboració amb una empresa de reputació internacional


Anna Maria del Corral i Daria de Seta, professores d'Elisava i responsables d'aquest projecte, asseguren que aquesta col·laboració és molt positiva per als alumnes de l'Escola, ja que "permet que els estudiants treballin en projectes d'innovació i vegin i aprenguin de primera mà com es treballa en una empresa de gran reputació internacional". "Un dels elements més crítics per donar vida a hyperloop és l'experiència del passatger", comenta Rob Miller, director de màrqueting de Hyperloop TT. "Estem entusiasmats de treballar amb Elisava per dissenyar aquest futur".

Elisava impulsa convenis amb l'entorn empresarial i institucional per aportar valor afegit a través de projectes d'innovació i recerca que desenvolupen els alumnes. Amb aquests convenis els alumnes, sempre tutoritzats per professionals de sector i per professors de l'Escola, tenen l'oportunitat de treballar en entorns reals d'empreses, més enllà de l'oferta formativa que reben.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies