Notícies

‘Elisava in Conversation’, nou podcast d'entrevistes d'Aha Radio

Data:


Aha Radio, la radio online de Elisava gestionada per estudiants de l’escola i oberta a alumni i a tota la comunitat de la facultat, estrena nou programa: Elisava in Conversation. Un espai d’entrevistes íntimes i informals amb convidats internacionals de primera fila vinculats als àmbits del disseny, l'enginyeria, la creativitat i la innovació.

La sèrie de podcast s’estrena amb una entrevista amb Ruben Pater, protagonista d’una conferencia organitzada pels màsters de Graphic Elisava el passat més d’octubre. El dissenyador, autor de llibres com Politics of Design o Caps Lock, xerra amb els professors Sergi Vilà i Edu Martínez sobre l’estreta relació entre disseny gràfic i capitalisme, i com detectar i revertir algunes de les inèrcies d’aquest binomi. Actualment, Ruben Pater és tutor de la llicenciatura en disseny gràfic i del màster en narrativa no lineal de la Real Acadèmia d’Art de la Haia.

Pròxims podcast amb Ron Wakkary, Brecht Evens i Yehwan Song

En els propers programes Oscar Tomico, Cap d’Estudis del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial, conversarà amb Ron Wakkary, fundador del Everyday Design Studio i professor de l’Escola d’Arts Interactives i Tecnologia de la Universitat Simon Fraser de Canadà. En sintonia amb la seva conferència a Elisava del passat mes d’octubre i seguint la temàtica del seu llibre Things We Could Design for more than Human-Centered Worlds, Wakkary parlarà sobre disseny, tecnologia i posthumanisme.

La programació d’aquesta primera temporada inclourà també una conversa amb Brecht Evens, reconegut artista belga i un dels il·lustradors i autors de novel·la gràfica més potents del panorama europeu contemporani. Mery Cuesta, directora del Màster en Il·lustració i Còmic, repassarà amb l’autor la seva vida professional com artista interpretant les claus del seu estil.

I una altra de les properes convidades d’Elisava in Conversation serà Yehwan Song, dissenyadora gràfica de pàgines web que ha donat recentment la conferència de Graphic Elisava 'Experimental Websites'. En una entrevista realitzada per Irene Pereyra (Anton & Irene), Song qüestionarà els dissenys web estàndard per a defensar la programació anti user-friendly.

Pots escoltar ja el primer podcast d’Elisava in Conversation amb Ruben Pater a Mixcloud, iVoox i Spotify.