Notícies

El Retail Lab d’Elisava participa en el disseny de la nova botiga de TOUS

Data:


El Retail Lab d’Elisava, format per alumnes i professors/es del Màster en Disseny de l’Espai Comercial: Retail Design ha participat en el disseny de la nova botiga TOUS a l’Avinguda Portal de l’Àngel de Barcelona.

El projecte, que suposa el principi d’un nou concepte de botiga per a la marca, ha involucrat a un equip multidisciplinari format per estudiants de diverses edats, formacions i nacionalitats, professors d’Elisava i professionals del departament de projectes i direcció d’art de TOUS.

Es tracta d’una botiga totalment transparent, en sintonia amb el tipus de joieria de la marca, que busca ser accessible de manera que l’interior pot ser interpretat com un aparador. L’establiment incorpora una sèrie d’elements innovadors que proposen als clients i clientes de TOUS un espai pel retrobament i la vivència d’experiències dins l’entorn joier.

La botiga compta amb diversos certificats mediambientals i de gestió de residus. Pel mobiliari, s’han recuperat elements d'establiments vintage, en consonància amb la voluntat de la marca d’oferir una segona vida no només a les joies, sinó també als objectes bonics i singulars, amb una personalitat pròpia.

També s’han recuperat mètodes de tractament tradicional per donar forma als materials naturals, com els terres i els marbres naturals, treballats per experts ebenistes i marbristes, o les làmpares de vidre bufat, elaborades per un mestre del vidre a partir d’un cristall molt clar, amb la finalitat de no desvirtuar el color real de les peces.