Notícies

El Retail Lab d'Elisava dissenya l'aparador de la flagship store de MUJI a Barcelona

Data:
MUJI. Retail Lab Elisava
MUJI. Retail Lab Elisava
MUJI. Retail Lab Elisava
MUJI. Retail Lab Elisava

Elisava i MUJI s’uneixen per commemorar el primer aniversari de la botiga insígnia del retailer japonès, situada al Passeig de Gràcia de Barcelona. El projecte ha estat desenvolupat per sis alumnes del Retail Lab d’Elisava, format per estudiants del Màster en Disseny de l’Espai Comercial: Retail Design.

“Essència a través de l’absència” té la intenció de fer reflexionar sobre els excessos de la vida actual a tots aquells que es creuin amb l’aparador. Per a plasmar el concepte, la vitrina exhibeix un gran teló format per teles japoneses translúcides que el cobreixen. Al teló s’hi poden veure escrites diferents paraules amb els noms dels productes més emblemàtics i representatius de MUJI, al costat d’una petita descripció de moments quotidians on els objectes cobren un verdader protagonisme.

La col·laboració entre Elisava i MUJI prové de la necessitat d’intercanviar nous conceptes, propostes i idees innovadores creades per talent jove i emergent, connectant així el món professional amb l’acadèmic.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies