Notícies

El projecte d’Elisava Research ‘En mitjons a la Plaça’ dóna veu als veïns de Sant Boi

Data:

Des de fa uns dies, la Plaça de la Generalitat, a Sant Boi de Llobregat, compta amb una decoració nadalenca particular: una sèrie de mitjons reconvertits en fanalets pengen dels arbres d’aquest espai. A més, tots ells s’acompanyen d’una nota escrita a mà amb els desitjos nadalencs d’un miler de nens i nenes del barri.

Tot plegat forma part del projecte “En Mitjons a la Plaça”, una proposta d’arquitectura efímera que té per objectiu facilitar la participació co-creativa dels veïns i nens del barri de Marianao d’aquesta localitat.

Aquesta és una iniciativa d’Elisava Research co-finançada per Fundació La Caixa i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, i integrada en el projecte de recerca “Civic Placemaking: Disseny, Espai Públic i Cohesió Social”. L'Alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; el primer tinent d'alcalde, José Ángel Carcelén; el regidor de Cultura, José Manuel González; i el regidor de Participació i Marianao, Dani Martínez, entre d’altres representants polítics, han inaugurat la instal·lació aquest passat dissabte amb un gran èxit de públic.

El projecte ha estat dirigit per Roger Paez, arquitecte i codirector del Master in Ephemeral Architecture and Temporary Spaces (MEATS) d’ELISAVA. L’equip de recerca involucrat ha comptat amb Manuela Valtchanova, Rodrigo Aguirre i Toni Montes, també co-director del MEATS, i els estudiants d’aquest programa han col·laborat en el muntatge de la instal·lació.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies