Notícies

El projecte ‘Be (in the) Water’, de dues estudiants d’ELISAVA, finalista en el concurs internacional RESHAPE

Data:

Núria Diago i Maria Carrion, alumnes del Programa d’Estudis Simultanis d’ELISAVA (PES), han desenvolupat ‘Be (in the) Water’, projecte tutoritzat pel professor Xavier Tutó. Es tracta d’una pinça de natació sincronitzada basada en una estructura Voronoi adaptada específicament al nas de cada usuari/a, prenent el rol d’una segona pell.

Confort i estètica

El procés de fabricació additiva ha estat la inspiració i la base del projecte, propiciant l’oportunitat de dissenyar sense limitacions de producció. Cada pinça està programada d’acord amb les dades de l’usuari, obtenint un resultat únic​ i​ totalment personalitzat​, proporcionant una perfecta subjecció i confort a cada nedador/a​​.

El valor estètic​ és altament apreciat dins el món de la natació sincronitzada​, és per això​ que​ s’​han allunyat de la idea convencional d’intentar amagar l’element i ​han donat pas a una nova comprensió del producte, ensenyant-lo i tractant-lo com una joia.

Wearables adaptats a la pell

Enguany, Reshape 17 ha establert les “Programmable Skins” com a temàtica, centrant-se en wearables adaptats a la pell, proporcionant funcions augmentades i obrint pas als materials programables.

Be (in the) Water’ és una de les 10 propostes finalistes escollides pel jurat de Reshape. Totes 10 s’exposaran en diferents exhibicions, començant per Reshape, a Fira Barcelona el 4 d’octubre, en el marc de l’esdeveniment IN(3D)USTRY.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies