Notícies

El nou Elisava Racing Team crea ERT LIME, laboratori d'innovació en mobilitat elèctrica d'Elisava

Data:


Aquest curs 2021-22, Elisava Racing Team evoluciona donant lloc a ERT LIME, laboratori d'innovació en mobilitat elèctrica d'Elisava.

Després de tres anys desenvolupant motos elèctriques, aquest any l'equip fa un pas endavant, sent els encarregats de promoure la mobilitat elèctrica a la facultat. Ubicats el 2035 i davant d'aquest nou canvi, el nou equip té l'objectiu de resoldre una de les qüestions més rellevants del sector: Què passa quan s'acaba la bateria? Després d'una primera fase de recerca, buscant una solució innovadora i sostenible que fes davant del repte proposat, l'equip ha decidit desenvolupar un sistema de battery swapping. Aquest sistema estarà implementat en zones urbanes, adaptant-se a les noves necessitats de mobilitat de la ciutat, tenint com a públic objectiu els usuaris de motosharing.

Aquesta quarta generació d'Elisava Racing Team està formada per vuit estudiants del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial, de les diferents mencions en Gestió i Desenvolupament de Producte: Quim Gutiérrez, Muna Abdul, Sara Mues, Mar Tarrazona, Àlex Amat, Guillermo García, Ricardo Forn i Sandra Canals.

Pots contactar amb Elisava Racing Team:
Email: elisavaracingteam@gmail.com
LinkedIn: www.linkedin.com/in/elisava-racing-team
Instagram: @elisavaracingteam

Estudiants:
Mar Tarrazona Nieto, Sara Mues Fontanet, Quim Gutiérrez Boncompte, Guillermo García Sanmiguel, Sandra Canals i Rodríguez, Ricardo Horno Marco, Muna Abdul Ameer Abbas, Àlex Amat Álvarez.

Tutors/es:
Pau Romagosa Calatayud, Marta Janeras Casanova, Miquel Tejero Ordás,  Albert Sosa Manchon.