Notícies

El Borsí acull una exposició efímera dels i les estudiants de disseny d'espai

Data:


L'especialitat de disseny d'espai interpreta les múltiples relacions entre home i context. Aquest àmbit del disseny pot considerar-se una eina de lectura i transformació dels llocs que influeix de manera determinant en la definició de noves dinàmiques socials, tant a nivell individual, amb l'ésser humà i la seva personal relació amb l'espai que habita; com a nivell col·lectiu, amb efectes en la cultura, l'economia, la política i el medi ambient.

La consciència del poder innovador i alhora de la responsabilitat alta del disseny d'espai és un dels aspectes fonamentals subjacents en la selecció de les temàtiques i les activitats que estructuren el programa formatiu d'aquesta àrea.

El curs Projecte d'Espai III és una exploració personal de l'alumnat del Grau en Disseny (Menció en Disseny d'Espai), en el qual aprofundeixen en el seu posicionament com a actors del procés creatiu, així com sobre la seva relació amb la societat i l'entorn. Les propostes elaborades pels estudiants presentades en aquest esdeveniment es converteixen en part d'una formació més multifacètica del dissenyador que aprèn a utilitzar i a integrar en el seu projecte eines i metodologies pròpies d'altres àrees del disseny.

Curs:
3r curs del Grau en Disseny

Assignatura:
Projecte optatiu de Menció III
Experimentació

Professors:
Jordi de Gispert, Rebeca Font, Albert Fuster, Mar Gené, Celia Marín, Joaquim Matutano