Notícies

Dos projectes d’alumnes d’Enginyeria de Disseny Industrial, guanyadors del repte proposat per Lacer

Data:


Els alumnes Arnau Martori, Joan Maturana, Miquel Sirvent, Oriol Povill i Òscar Rodríguez han estat guanyadors del repte proposat per l’empresa Lacer en el marc de l’assignatura ‘Projecte de Simulació’ del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial d’Elisava.

L’assignatura ‘Projecte de Simulació’ ensenya als estudiants a realitzar el procés de desenvolupament de producte utilitzant totes les tecnologies de simulació virtual. El resultat és un producte optimitzat i industrialitzable.  Amb la intenció de fer una formació molt propera al món laboral, a Elisava col·laborem  amb empreses per a resoldre reptes reals.

En aquest marc neix la col·laboració amb l’empresa Lacer, líder en el sector d’Oral Care, que va proposar un briefing que es va desenvolupar en l’assignatura ‘Projecte de Simulació’ sota la tutorització dels professors Cesc Mestres i Albert Sosa. Els resultats s’han materialitzat en 6 projectes de gran qualitat que han entusiasmat al tribunal, format per professionals  de l'empresa (responsables de la direcció, R+D i màrqueting) i professors d'Elisava. Dos dels sis projectes han estat seleccionats per Lacer com a guanyadors i han rebut els corresponents premis.

Aquests projectes estan focalitzats en l’estratègia innovadora de l’empresa Lacer, en el marc dels seus productes Oral Care. Aquest aspecte és molt enriquidor pels alumnes i per l’àrea de simulació de producte d’Elisava, ja que els resultats acadèmics han de suposar un projecte real i professional. Desitgem que en un futur pròxim els nous productes Lacer fruit de la creativitat d’Elisava arribin amb èxit al mercat.

Enhorabona als alumnes Arnau Martori, Joan Maturana, Miquel Sirvent, Oriol Povill i Òscar Rodríguez i als seus tutors Cesc Mestres i Albert Sosa per aquest èxit.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies