Notícies

Dos projectes co-dissenyats per alumnes d'ELISAVA guanyen el Roca One Day Design Challenge

Data:

Els participants en la setena edició del certamen Roca One Day Design Challenge, celebrat a Barcelona i Madrid el passat 20 d'octubre amb un rècord de 417 candidats, tenien com a repte dissenyar un element per als banys d'un camp de refugiats.

El primer premi ha reconegut el projecte "ADARAFIT", el qual destaca pel seu caràcter multifuncional i la seva simplicitat formal. Aquest producte permet la reutilització de l'aigua sense complicacions tecnològiques. Ha estat co-dissenyat per Pau Benazet i Montobbio (Grau en Enginyeria de Disseny Industrial, Postgrau en Disseny d'Aplicacions i Serveis per a la Xarxa), al costat de Bernat Gene i Oriol Milian.

Per la seva banda, Cristina López Martín, també del Postgrau en Disseny d'Aplicacions i Serveis per a la Xarxa, ha co-dissenyat, al costat de Jorge Ramiro "SEEDIMENT", guanyador del tercer premi i del Premi Especial We Are Water Foundation. Es tracta d'un producte innovador que contribueix a altres necessitats de la zona demogràfica on s'instal·la, com la fertilització del terreny.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies