Notícies

DonandMerit – 1 Shirt 1 Cause

Data:

BCN#01 és la primera col·lecció de camises de DonandMerit, una iniciativa que permet que, per cada camisa venuda, una persona rebi aigua potable durant almenys un any.

Actualment, 800 milions de persones al món viuen sense aigua potable. Cada setmana, més de 30.000 persones al món moren a causa de la falta d'aigua potable i el 90% d'ells són nens menors de cinc anys. DonandMerit, un projecte de Joan Vinyets, dissenyador i director d’ELISAVA entre el 1998 i el 2001, s'ha compromès a donar 5 dòlars a charity: water per la venda de cada peça de roba.

El disseny de la camisa neix d'una necessitat que en Joan, com a dissenyador i antropòleg, havia observat i experimentat: trobar un lloc millor, més segur i més còmode que els pantalons per portar el telèfon, la cartera i les claus.

El setembre del 2013 i després dels primers prototips realitzats amb la mare d’en Joan, el dissenyador de moda Esaú Yori, que ha treballat amb marques com G-Star Raw i Grisby, s'uneix a DonandMerit per desenvolupar la primera col·lecció de camises per a home. El resultat és una peça de vestir que combina disseny sofisticat amb funcionalitat, ja que la ubicació de les butxaques, sota el braç, assegura el màxim confort i discreció.

Des d’ELISAVA us animem a col·laborar amb aquesta iniciativa i ajudar a disminuir la falta d’aigua potable als països en desenvolupament.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies