Notícies

Diversos projectes del Màster en Disseny de Producte, nominats als James Dyson Awards

Data:


Fins a sis treballs d'estudiants del Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte opten al prestigiós concurs internacional de disseny de producte James Dyson Award.

Els projectes corresponen als 5 grups de treball del màster del curs 2020-21, formats per 22 estudiants del programa i tutoritzats per Xavi Riudor, Salva Fàbregas i David Adrover; així com el projecte ‘ATHOS’, que va néixer en l’anterior edició del màster i que els seus autors han seguit desenvolupant pel seu compte en col·laboració amb diverses empreses. El proper 25 d'agost es donaran a conèixer els 3 projectes guanyadors de la fase nacional del concurs. Descobreix els projectes nominats:

Urbee

'Urbee' és un hotel per a insectes pol·linitzadors fabricat amb tecnologia Multi Jet Fusion i dissenyat per millorar el seu estat i entorn, proporcionant nius al voltant de la ciutat. També mesura la temperatura i la humitat permetent conèixer les condicions ambientals interiors.

Pango

Armilla amb protecció per l'esquena per a motoristes. Lleuger, transpirable per èpoques o climes càlids, plegable per ocupar el mínim espai i poder guardar-lo al casc, personalitzable, imprès en 3d perquè les proteccions s'adaptin a l'esquena de cada persona.

Cervox

Cervox ajuda i millora la teràpia en pacients amb bruxisme. A causa de la Electroanestesia aquest dispositiu elimina el dolor en tan sols 15 minuts durant aproximadament 24 hores no tenint contradiccions.

Athos

Les sabatilles d'escalada són realment incòmodes i poden causar importants lesions als peus. Per tal de fer l'escalada més agradable i saludable, hem dissenyat la primera sabata d'escalada personalitzat per a proporcionar una major adaptabilitat i un millor rendiment a cada usuari.

YouCup

YouCup pren la cassoleta convencional i l'adapta a les necessitats personals. Tot això és possible gràcies a YouData. Es tracta d'un senzill dispositiu que permet conèixer alguns paràmetres de la vagina que són necessaris a l'hora de triar una copa menstrual.

Blooming Posidonia

La problemàtica en la qual ens enfoquem és en l'extinció de la posidònia de la mar Mediterrània, per solucionar aquest problema, vam veure que l'opció més clara era dissenyar un producte que ens permetés cultivar fora de la mar de forma controlada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies