Notícies

Descobreix els nous Màsters Beyond d’Elisava

Data:


Els nous Màsters Beyond són programes de màster per creuar disciplines, adquirir coneixements únics de pràctiques transversals, ampliar la teva determinació per canviar les coses i fer-te trobar un camí per actuar i respondre als reptes de la societat. A partir d’avui, tota la informació detallada de cada programa es pot trobar al web exclusiu d’Elisava Masters Beyond, un portal dedicat a aquests nous màsters. 
  
A través de la interdisciplinarietat, la transversalitat, els nous formats, la recerca basada en projectes i l'observació acurada del panorama actual, els Màsters Beyond d’Elisava exploren un nou enfocament de pensament polifacètic, desconstruint cada disciplina per tal de remodelar-la i reconfigurar-la fugint del pensament ortodox i unidireccional. 
 
Enfocats a persones compromeses amb la responsabilitat d’actuar davant dels desafiaments de l’actualitat per a poder repensar les noves possibilitats del disseny, la sèrie de Màsters Beyond pretén ser un laboratori de propostes reals per fomentar el canvi que necessita el planeta. 

Per a més informació, visita el web d’Elisava Masters Beyond o contacta amb masters@elisava.net

Descobreix cadascun dels nous Màsters Beyond a continuació: