Notícies

Decoding European Creative Skills celebra els seus primers reptes creatius

Data:

Els primers Desafiaments Creatius de Decoding European Creative Skills es van dur a terme a Barcelona amb una gran implicació de tots els participants. Han proporcionat propostes molt interessants i al mateix temps han permès desenvolupar encara més la investigació sobre les competències durant el procés de disseny.

Els Desafiaments Creatius es van dur a terme durant una setmana, del 15 al 23 de gener. El repte va començar amb la visita de tres empreses a ELISAVA, on van proposar els seus desafiaments, cosa que va motivar el treball de diferents equips d'estudiants (conformats per 30 joves dissenyadors –estudiants d'últim any de grau, de màster i joves professionals–) durant una setmana de treball intens.

Empresa: Districte de Comerç

Desafiament: Com millorar la poca visibilitat de les botigues emblemàtiques de la ciutat de Barcelona?

Com ajudar a crear una xarxa de comerç intercultural més forta a Barcelona?

Proposta dels estudiants: el disseny d'un lloc web que reunia empreses emblemàtiques a través d'esdeveniments socials, jocs i la idea d'una marca emblemàtica, "Ruta dels Emblemàtics". L'altre equip va proposar una associació que uniria i facilitaria la interacció dels comerciants estrangers una vegada que arribessin a Barcelona i els acostessin més al client. Més informació i vídeo sobre aquest projecte.

Empresa: Eurecat

Desafiament: Com cridar l'atenció del sector de la moda per adaptar la seva capacitat d'innovació en relació amb els nous tèxtils en aquest sector?

Proposta dels estudiants: reconsiderar la forma en que s'acostaven als seus diferents objectius. Una estratègia de comunicació, una solució que necessita treballar amb la comunicació de la marca des de la base amb l'objectiu de comprendre les necessitats del client des del principi.

Empresa: Xarxa Ambiental

Desafiament: Com aconseguir una millor categorització dels residus que es descarten, generant nous hàbits de reciclatge?

Proposta dels estudiants: una plataforma social que educa i fomenta l'acció d'un bon reciclatge d'una manera lúdica, a través dels jocs i el reconeixement social en una comunitat virtual. L'altre equip de treball va proposar una targeta cívica amb accés a una plataforma Civinet que permet als usuaris guanyar punts mentre reciclen, que poden intercanviar en botigues locals ecològiques.

Des d'ELISAVA volem agrair a totes les persones que han participat en el primer Desafiament Creatiu.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies