Notícies

‘The Cyborg Hand’, projecte de Judit Parés, nominat als Premis Reshape ‘18

Data:

El projecte The Cyborg Hand, de l'Elisava Alumni Judit Parés, és un dels treballs nominats als Premis Reshape ’18, que es donaran a conèixer aquesta setmana.

Del 16 al 18 d'octubre, The Cyborg Hand es pot veure exposat a Fira de Barcelona, ​​en el marc d'una exposició on es duran a terme diferents presentacions i reunions per escollir els/les guanyadors/es.

El projecte, desenvolupat com a Treball Fi de Grau (TFG) en el marc del Programa d'Estudis Simultanis (PES) del curs 2017-18, especula sobre el futur evolutiu de l'ésser humà i la seva unió amb la tecnologia a través de les pròtesis (wearables). El seu objectiu és estendre la percepció humana mitjançant el disseny de nous "òrgans artificials". En aquest sentit, The Cyborg Hand és una pròtesi creada per obtenir informació mitjançant sensors -INPUT- (camps magnètics i qualitat de l'aire, entre d'altres) i ser traduïda en forma de batecs a través d'un motor -OUTPUT-.

Després del seu pas per Fira Barcelona, ​​The Cyborg Hand estarà exposat a les exposicions What's Next (Disseny Hub Barcelona) i Maker Faire de Barcelona, ​​i viatjarà posteriorment fins a Roma. The Cyborg Hand també ha format part de l'exposició '9-Pieces Wild Honey Peu' (London Design Week, V & A) al costat d'altres projectes, que també es podran veure al Parlament Europeu, a Brussel·les, durant el mes de novembre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies