Notícies

Comunicat Elisava COVID-19

Data:


Esperem sincerament que aquest comunitat us trobi en perfecte estat de salut tant a vosaltres com a totes aquelles persones del vostre entorn.

Davant l’actual situació i en relació amb les mesures dictaminades per les autoritats que, com sabeu, van canviant i ampliant-se dia a dia i sense que quedi clara la data en què es podrà donar per finalitzat aquest període de confinament, des de la Direcció d’Elisava volem informar-vos que continuem treballant a tots els nivells per tal de que, així que sigui possible, puguem reemprendre la nostra normal activitat en les millors condicions possibles.

Davant l’escenari d’incertesa actual, hem rebut moltes consultes preguntar-nos sobre els diferents escenaris que s’obren en la nostra activitat global (acadèmica, de recerca, amb empreses i institucions...) present i futura. Òbviament, comprenem la vostra creixent preocupació, però, tot i que voldríem donar una imatge clara del que passarà, la situació global encara és incerta i evoluciona de manera impredictible.

Així les coses, ara per ara només us podem confirmar que continuem amb la docència no presencial amb les eines que ja tenim a l'abast; és a dir, el Teams i el Campus Virtual. En aquest sentit, estem treballant per consensuar un decàleg de com s'han de fer les sessions, compartir documents, etc... que sigui el més estàndard possible de cara als i les estudiants i professors i professores.

De la mateixa manera, volem fer-vos saber que estem monitoritzant de manera contínua i activa l'afectació que la situació actual està generant en la nostra relació amb totes aquelles empreses amb les que tenim acords de col·laboració vigents. Igualment, des d’Elisava Research es continua treballant a bon ritme en els projectes actius per tal de continuar generant el tant necessari coneixement, alhora que estem permanentment en contacte amb totes aquelles institucions amb les que tenim compromisos bilaterals, com ara d’intercanvi d’estudiants. Creiem que és summament importat seguir mantenint, en les actuals circumstàncies, el nostre posicionament com a Escola de referència en tots els àmbits de la nostra actuació.

Finalment, volem remarcar que, davant l’allau de notícies que cada dia apareixen, i continuaran apareixent, al voltant de l’activitat i els condicionants que aquest període de confinament té en la vida acadèmica del nostre país, estigueu atents als comunicats que Elisava emetrà sobre aquests temes mitjançant els seus canals oficials. Volem remarcar aquest fet per què es produeixi el mínim de distorsió possible.

Considereu-nos sempre a la vostra disposició. La nostra intenció és la de poder estar en permanent contacte amb tots i totes vosaltres especialment al llarg d’aquests difícils dies que ens ha tocat viure.

La Direcció d’Elisava
Barcelona, a 20 de març de 2020
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies