Notícies

Comunicat Elisava COVID-19

Data:


Després de l'anterior comunicat penjat al campus virtual emès el passat dia 26 de febrer, us informem que Elisava manté el seguiment diari de l’evolució del brot de coronavirus COVID-19 per tal de mantenir la seva comunitat puntualment informada al respecte. En aquest sentit, la Direcció de l’Escola està atenta a les mesures que, eventualment, calgui prendre en un escenari canviant.

Fins a dia d’avui, l’activitat acadèmica d’Elisava es manté tal com estava prevista. Tanmateix, es fa una valoració constant de les notícies i informacions que ens arriben (autoritats sanitàries, Universitat Pompeu Fabra...) per tal de prendre, si s’escau, les decisions oportunes. Si es produís algun canvi al respecte, qualsevol novetat s’informaria pels canals oficials de l’Escola (campus virtual, app, correu electrònic).

En aquest sentit, des d’Elisava recomanem seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i consultar els enllaços oficials següents els quals ofereixen informació actualitzada diàriament.

Adjunt a aquest missatge us fem arribar, novament, l’enllaç a les instruccions de les autoritats sanitàries referides a l’entorn concret de les universitats tot esperant que us siguin d’utilitat: http://salutpublica.gencat.cat/web/.content/minisite/aspcat/vigilancia_salut_publica/alertes_salut_publica/Nou-coronavirus-2019-nCoV/Preg.Respost_Universitats_060220.pdf

Finalment, creiem convenient recordar-vos també què cal fer si es presenten símptomes o s'ha estat en contacte amb algun diagnosticat.

Si es presenten símptomes de malestar general, tos, febre o sensació de falta d'aire cal quedar-se a casa i trucar al 061-Salut Respon i informar de la circumstància d'haver viatjat o haver estat en contacte amb persones diagnosticades de la COVID-19. Els serveis de salut són els que han de valorar la necessitat d'aïllament o les mesures que calgui adoptar en cada cas. 

L'Agència de Salut Pública de Catalunya recomana a les persones que provinguin de zones de risc i que desenvolupin símptomes respiratoris es posin en contacte amb el telèfon gratuït 061-Salut Respon, on rebran les indicacions oportunes. El 061 atén els usuaris també en anglès. L'Agència ha reforçat el telèfon 061-Salut Respon i desaconsella expressament anar directament als centres sanitaris.

Tot esperant que aquesta informació us sigui d’utilitat, us recomanem que estigueu atents a qualsevol comunicat que pugui fer Elisava sempre des dels canals de comunicació oficials.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies