Notícies

Comença Interihotel, un espai per a la reflexió sobre interiorisme hoteler i networking amb professionals

Data:


Recordem amb Anna Maria del Corral l’edició BCN19 d’Interihotel on Elisava Research va executar un projecte d'investigació.

Anna, aquesta setmana tindrà lloc Interihotel, organitzat per CENFIM, Furnishings Cluster, que reunirà professionals de l’arquitectura, interiorisme, promotors i inversors, gestors hotelers i marques de producte. Explica’ns què podem trobar a l’edició digital d’aquest any.

Del 15 al 26 de febrer, Interihotel serà l’esdeveniment més potent d’Europa sobre hospitallity interiors, on trobarem més de 100 ponents de 4 continents participant en 20 conferències i 10 taules de debat sobre innovació i interiorisme hoteler, design thinking de 4 concepts rooms amb cadenes hoteleres i arquitectes de prestigi, 80 marques expositores amb showrooms virtuals i moltes eines per estimular i facilitar la connexió entre assistents. A més a més, hi haurà 10 tallers pensats per professionals i estudiants d’arquitectura i interiorisme.

Elisava Research va tenir l'oportunitat de participar en l’edició BCN19. Com va ser l'experiència?

Excepcional, la participació de l'equip de Decoding Well-being d’Elisava Research va ser per a realitzar un experiment d'avaluació objectiva de la resposta emocional i de comportament de les persones a dissenys d'interiorisme hoteler, però a més les meves companyes del Decoding, Ainoa Abella i María Araya van realitzar un workshop sobre la percepció emocional dels materials.

El projecte, que permetia monitoritzar la reacció de l’usuari atenent a l’interiorisme, es va realitzar treballant conjuntament amb el LivingLab del Clúster CENFIM. Què va suposar per a les empreses la col·laboració amb Elisava Research? Què vau poder aportar?

CENFIM és un clúster que sap, de forma altament efectiva, polaritzar, desenvolupar i comunicar coneixement d'alt interès per als seus membres. La col·laboració d’Elisava Research amb el LivingLab del Clúster CENFIM, ha permès desenvolupar coneixement de base científica. S'ha pogut dotar a interior designers, a cadenes hoteleres i a proveïdors de contract, de processos d'avaluació objectiva de la reacció emocional i de comportament de les persones als interiors que ideen i desenvolupen. La informació resultant de l'avaluació objectiva té un valor excepcional en la presa de decisions de disseny.

Què suposa, en quant a l'interiorisme hoteler, la nova situació pandèmica que vivim globalment?

És una situació complicada, no tots els que conformen el sector tenen o han desenvolupat mecanismes per a reaccionar de manera resilient. La pandèmia ha implicat que els clients demanden experiències i interiors higiènicament segurs i que es percebin com a segurs. En la percepció d'aquesta seguretat entra l'efectivitat d'un bon disseny de servei i d'interior d'hotel, i com no, guiat per dades objectives d'avaluació.

 

Elisava es membre del clúster CENFIM amb el que col·labora en projectes d’investigació i d’anàlisi de noves competències formatives (Erasmus+). Si vols posar-te en contacte amb Elisava Research escriu a research@elisava.net.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies