Notícies

CIM UPC i BCN3D donen una impressora 3D a ELISAVA

Data:

D'esquerra a dreta: Felip Fenollosa, Xavier Riudor i Ferran Algueró.

Des de fa uns anys, a través del Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte, ELISAVA col·labora amb CIM UPC. N’és un exemple la jornada d’exposició i demostració de la gama d’impressores Sigma 3D que CIM UPC i BCN3D van fer una a l’Escola el passat dijous 10 de maig. Al final de la jornada, Xavier M. Faneca, CEO de BCN3D, va fer una conferència per parlar sobre el naixement de la impressió 3D Open Source (Projecte RepRap global) i de l’evolució de RepRap BCN des dels inicis fins a dia d’avui.

En el marc d’aquesta conferència, CIM UPC va realitzar el sorteig d’una impressora BCN3D Sigma entre els assistents. El guanyador, Ferran Algueró, estudiant de 2n curs del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial, va recollir el seu premi el passat dimarts 12 de juny de la mà de Felip Fenollosa, Director de CIM UPC.

A més a més, i per tal consolidar la col·laboració amb ELISAVA, CIM UPC ha donat una impressora BCN3D pel taller de prototips d’ELISAVA que ja està disponible per a tot l’alumnat de l’Escola.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies