Notícies

Campanya de Verkami per finançar el projecte SOO Sensitive de Gemma-Izumi Galceran

Data:

 

Gemma-Izumi Galceran, alumna de 6è any del Programa d'Estudis Simultanis (PES) d'ELISAVA, acaba de llançar una campanya de Verkami per finançar la producció del seu producte SOO Sensitive, un nou concepte per fer massatges amb olis de forma divertida i intuïtiva.

El projecte, realitzat en el marc de l'assignatura Comunicació de Producte II del Grau en Disseny de ELISAVA amb el professor Martín Azúa, neix de la necessitat de fer una pausa del món digital i dedicar més temps al contacte personal i físic.

A més, SOO Sensitive ha estat seleccionat en la convocatòria d'aquest any d' ELISAVA Alumni i La Capell per ser comercialitzat a la botiga de la Cooperativa d'Arquitectes de la Capell abans de Nadal.

 

 

Per això, la dissenyadora ha treballat en els últims mesos amb artesans locals i acaba d'activar una campanya de crowdfunding en Verkami, amb l'ajuda del professor de l'escola Valentí Acconcia, amb l'objectiu de finançar la producció i comercialització del projecte. Pots contribuir-hi a l'enllaç següent.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies