Notícies

ART ON PAPER, batalla artística entre alumnes d’ELISAVA

Data:

Estudiants del Grau en Disseny d’ELISAVA han participat en el concurs ART ON PAPER, organitzat per la Fundació Cuixart. Es tracta de la 1ª edició d’aquesta competició de dibuix en viu, amb temàtica lliure. Hi van participar vuit estudiants, tres del 1er curs i cinc de 2on curs de GDIS, amb aclaparadora majoria de noies i resultats artístics força interessants.

El certamen constava de tres rondes eliminatòries, on les il·lustracions realitzades en un temps límit eren puntuades per un Jurat, de manera que s'anaven eliminant concursants fins que només van quedar dues guanyadores: Ariadna Sala i Beth Pujol, alumnes de 1er curs de Disseny, a les que aprofitem per felicitar en nom de l’Escola!

Totes dues estudiants representaran a ELISAVA en una nova batalla artística de dibuix en viu, aquest cop contra alumnes representants de les altres escoles convidades (Bau, Eina i Llotja). Aquesta segona part del concurs tindrà lloc dins la fira SWAB de Barcelona, que es celebrarà el proper mes de setembre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies