Notícies

ARKHÉ, projecte d'alumnes del Màster en Disseny de Packaging, guanya el Concurs de Disseny i Creació en Vidre de Verallia

Data:


El projecte ARKHÉ, de les alumnes del Màster en Disseny de Packaging d'Elisava Clara Vendrell i Nagore Celada, ha obtingut el segon premi del Concurs de Disseny i Creació en Vidre de Verallia. L'objectiu del certamen era crear un model d'ampolla de vi estàndard que pogués ser utilizat per molts cellers.

ARKHÉ s'inspira en els terrenys volcànics i àrids d'El Hierro (Illes Canàries), lloc de gran tradició vinícola en el qual les vinyes s'aferren a la terra retorçant-se sobre sí mateixes. Aquestes formes orgàniques formades per les branques transmeten una sensació de força i moviment. En el disseny d'ARKHÉ, la vinya neix, creix i s'aferra a la vida com ho faria en els llocs més àrids i hostils. Una ampolla creada per vins poc comuns però amb característiques que els fan únics. Una ampolla atrevida per a qui no té por de sortir-se d'allò convencional, per a qui vol cridar l'atenció i aposta per un disseny innovador, però sense perdre de vista les seves arrels.

ARKHÉ ha estat un dels 76 treballs presentats a la vuitena edició d'aquest concurs de Verallia, en el qual han participat fins a 170 alumnes de nou escoles (cinc espanyoles i 4 portugueses).