Notícies

Aparador de VITRA dissenyat pels alumnes del Master in Retail Design

Data:

Ja pots visitar l'aparador nadalenc de la Flagship Store de Vitra a Barcelona, ​​dissenyat pels alumnes del Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design d'ELISAVA. L'aparador de la botiga, situada a Plaça Comercial, 5, inclou una plataforma blanca sobre la qual s'han disposat diferents estris de cuina, amb una cortina semi-transparent al fons i una frase en vinil sobre el vidre: "You bring the wine, We bring the furniture. Merry xmas. Vitra".

D'aquesta manera, el Master in Retail Design col·labora per primera vegada amb la productora i editora suïssa de mobiliari de disseny VITRA. Els alumnes han treballat en grups en el marc del Mòdul de "Visuals", i han dissenyat diverses propostes d'aparador per a la Campanya de Nadal 2018 de la marca.

Posteriorment, un jurat format per Carlos Carsten, director general de VITRA Hispania, Elisabet Pelegrin, Store & Showroom Manager a Barcelona, ​​i part del seu equip ha seleccionat la proposta guanyadora que es pot veure a la botiga de Barcelona.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies