Notícies

Anunciem els guanyadors i guanyadores de les Beques Beyond 2022-2023

Data:


Aquesta iniciativa ofereix la possibilitat de cursar un Màster Beyond amb inici al setembre 2022 amb una beca del 50% per a cada màster.

El jurat, format pels directors i directores dels programes de Màster, ha premiat els portfolis dels perfils presentats tenint en compte el seu background, trajectòria i els seus projectes de futur.

Els guanyadors són:

Beca Beyond: Master Beyond Branding - Okyviane Liunic

Directora d’art a VICE Asia, l’Okyviane s’especialitza en la il·lustració, branding i animació a Jakarta, la seva ciutat natal. Actualment, combina el seu treball com a dissenyadora gràfica freelance amb la direcció creativa d’un projecte artístic col·laboratiu propi, The Press Pause Studio.


Beca Beyond: Master in Human Interaction and Artificial Intelligence - Alba Benito

L’Alba és dissenyadora de producte, graduada per la Universitat Superior de Disseny d’Aragó. Interessada en resoldre problemes tècnics de manera de creativa, comença a estudiar disseny, especialitzant-se en el disseny d’interiors i de producte, als que ha dedicat més de 4 anys d’experiència professional. 


Beca Beyond: Master in Design for Emergent Futures - Henrique Sambi

Nascut al Brasil, l’Henrique ha aportat una proposta on ressalta la seva visió humanitària del disseny. En els últims anys, ha participat en projectes tant propis com comercials, prioritzant l’acció social i la innovació com a pilars fonamentals de la seva pràctica.


Beca Beyond: Master in Data Design - Natalia-Lin Blay Casas

Graduada en Disseny a Eina i especialitzada com a il·lustradora i dissenyadora gràfica. En la seva pràctica artística pondera l’experimentació gràfica i una gran sensibilitat en l’exploració de diàlegs entre les arts visuals i la recerca.


Beca Beyond: Master in Design through New Materials - Rosa George

Dissenyadora d’accessoris, la Rosa dedica la seva activitat professional al disseny ètic i la confecció d’objectes d’ús diari a través de materials reciclats. Els seus treballs parteixen de la necessitat de crear sense destruir, apel·lant a un gran sentit de la sostenibilitat i l’economia circular. 


Beca Beyond: Master Beyond Product(s) -  Samuel H. Ramirez

Estudiant al Conservatori de Dansa, el Samuel va començar a entendre el cos com a eina d’aprenentatge, pel que va decidir complementar el seu interès per la performance amb els estudis d’Arquitectura, a la Universitat Politècnica de València. A través de projectes transdisciplinars, posa en pràctica les seves habilitats creatives en els àmbits del disseny de producte i d’espais, la performance i la curadoria d’art. 


Beca Beyond: Master Beyond Resilience - Julieta Tortosa

Graduada en Disseny Industrial per la Universitat de Tucumán, Argentina. La Julieta basa la seva trajectòria professional en el disseny de projectes que tenen com a objectiu millorar la vida de les persones i protegir el planeta.


Beca Beyond: Master Beyond Packaging - Deserta

En aquesta edició, el Jurat ha considerat que la Beca Beyond que s'atorga al Master Beyond Packaging quedi deserta.