Notícies

Alumnes d'Elisava dissenyen una gerra per al nou restaurant dels Germans Torres

Data:
Hermanos Torres
Hermanos Torres
Hermanos Torres
Hermanos Torres

Nou alumnes d'Elisava han dissenyat una gerra per donar valor al consum d'aigua corrent al nou restaurant Cuina Germans Torres de Barcelona. El recipient, d'un litre de capacitat, compta amb un disseny inspirat en el mateix restaurant, caracteritzat per les formes pures del vidre i amb un acabat negre brillant per a les parts metàl·liques.

L'equip multidisciplinari d'estudiants d'Elisava ha creat un ritual per a la presentació de l'aigua a la taula. En aquest sentit, el resultat final incorpora un batedor de fusta amb un petit contenidor de porcellana per afegir notes de sabor a l'aigua. En la seva presentació a taula, la gerra, de vidre artesanal, i el got es col·loquen en petits bols metàl·lics que recullen l'aigua condensada en el vidre per evitar deixar taques a les estovalles.

Resposta als grans reptes del medi ambient


Aquest projecte busca promoure el consum d'aigua corrent com a alternativa saludable i responsable amb el medi ambient. En aquest sentit, el restaurant Cocina Germans Torres oferirà l'opció de consumir aigua corrent entre els seus clients. Amb aquesta col·laboració, Elisava aposta pel disseny i el desenvolupament sostenible i posa en valor el disseny com un agent transformador de la societat i com a eina per donar resposta als reptes del canvi climàtic.

Crèdits


Alumnes

Aurora Villalpando, Andrea Pedraja i Sumaya Shelbi, del Màster en Disseny Mobiliari
Júlia Bonet i Vera Rubio del Màster en Disseny de Packaging
Júlia Claveria i Jose Riesco del Programa d'Estudis Simultanis (PES)
Alberto G. Virgos i Gisela Chueca de tercer curs del Grau de Disseny

Tutors del projecte

Martín Azúa i Anna del Corral

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies