Notícies

Alumnes d’ELISAVA al SNTK Besòs Lab

Data:

Els alumnes del Postgrau en Disseny, Art i Societat han participat del 14 al 18 de juliol en el projecte SNTK Besòs LAB en un taller de disseny i construcció d’un dispositiu mòbil a la zona de Can Peixauet, a Santa Coloma de Gramanet.

L’acció en què han participat els alumnes de l’Escola consistia en un taller de disseny i construcció d’un prototip de dispositiu mòbil relacionat amb una entitat de Santa Coloma de Gramanet, en aquest cas, la Colla Vella de Diables. S’ha dut a terme conjuntament amb MAKEA, un col·lectiu que fomenta el reciclatge creatiu i que treballa per la conscienciació mediambiental sobre la problemàtica dels residus de la nostra societat, i hi han col·laborat membres de la Colla Vella de Diables de Santa Coloma de Gramanet.

El dispositiu construït es podrà visitar en el marc de la Festa Major de Santa Coloma, el 4 i l’11 de setembre de 19h a 21h a la cúpula de Can Peixauet.

SNTK Besòs Lab és un projecte d’intervenció i interacció social que proposa reforçar la relació de Santa Coloma de Gramanet amb el riu Besós a la zona de Can Peixauet. Es duen a terme un conjunt de dispositius que generen accions sobre l’espai públic. Les activitats es desenvolupen amb la intenció d’interconnectar el riu, els barris i l’espai públic, tot relacionant cultura, esport i medi ambient. Es tracta d’una proposta d’Idensitat en col·laboració amb vàries conselleries de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet.