Notícies

Alumnes del Màster en Retail Design dissenyen l’aparador de la nova Barça Store de La Rambla

Data:


Els alumnes del Màster en Retail Design, dins el marc del Retail Lab d’Elisava, han treballat en el disseny i muntatge dels aparadors de la nova Flagship Store del Futbol Club Barcelona.

El nou espai comercial està situat a La Rambla, 124, en el cor d’una de les artèries més turístiques i emblemàtiques de la ciutat, que compta amb 1.900 metres quadrats de superfície, dividits en tres plantes i plantejats com un espai d’experiències 100% Barça amb la voluntat de donar impuls a la innovació i a les noves tecnologies en el negoci del retail.

Aparadorisme conceptual

En aquest context se situa el disseny de l’aparador de la nova tenda, la proposta guanyadora del qual ha sigut ideada per les alumnes del Màster en Retail Design d’Elisava Andrea DiZio, Belén García, Victoria Macoc i Paula Viciano. El seu projecte, inspirat en el sistema circulatori i centrar al voltant de dos cors, un blau i l’altre grana, en al·lusió als colors del Club, concep el nou espai comercial sota la premissa que els visitants són passió que circula per l’espai i que els seus batecs són una part important de l’experiència.

D’aquesta manera, la instal·lació intenta provocar emocionalment al visitant, tractant de crear un vincle íntim que corre per les venes del Barça, representat mitjançant un muntatge artístic i lumínic fet a partir de tubs flexibles de neó.

Amb aquest enfocament conceptual, s’intenta incentivar la imaginació del públic convidant-lo a l’exploració i interacció amb l’espai. Un objectiu que implica un procés d’intriga, atracció i, finalment, generació de recorregut per l’espai.

El Barça, un partner de gran valor

El projecte de remodelació interior de l’espai s’ha dut a terme de la mà de l’estudi Capella García, de l’arquitecte i professor d’Elisava Juli Capella, i ha pres com a inspiració elements decoratius com la ceràmica i els motius iconogràfics del Modernisme i el Noucentisme, moviments artístics fortament arrelats a Catalunya.

Amb aquesta col·laboració, Elisava fiança el seu vincle amb una altra marca de primer nivell i molt vinculada a la ciutat de Barcelona, tant per la seva història com pel seu significat. Un partner de gran valor pel Màster en Retail Design pel seu caràcter mediàtic, el seu abast i el seu vessant comercial, i que ha confiat al Màster en Retail Design la llibertat creativa i el repte de contribuir a la millora i recuperació de l’aparadorisme conceptual i creatiu intrínsec a la ciutat de Barcelona.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies