Notícies

Alumnes del Màster en Disseny de l'Espai Interior treballen en un nou model d'habitatge sostenible de fusta

Data:


Els i les alumnes del Màster en Disseny de l'Espai Interior han visitat l’edifici del Carrer Guadalquivir, 14 del barri del Polvorí, a Montjuïc, per dissenyar un espai interior per a una professora de ioga i un professor de cuina vegana. La tasca forma part del seu projecte de final de postgrau, que té per objectiu reflexionar i estudiar nous models d’habitatge centrats en els valors socials i sostenibles.

La parella, de 45 anys i sense fills, busca combinar espai de treball i espai per habitar sense perdre de vista aspectes importants com l’ecodisseny, l’arquitectura passiva i la naturalització de l’habitatge, fent servir la fusta com a material de construcció principal.

El projecte sorgeix de la promoció del Programa d’habitatge de lloguer assequible de la Generalitat de Catalunya als barris del Carmel i el Polvorí de Barcelona i al sector Can Sant Joan de Rubí, promocionat per l’Institut Català del Sòl (INCASÒL). L’edifici és obra de l’equip d’arquitectes UTE Luis Lara, Elena Redondo, Mónica Escaño i David Soley, que han col·laborat en el projecte.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies