Notícies

Alumnes de Retail creen l'aparador per Olow a Iguapop Shop

Data:

Alumnes del Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design, dins del mòdul de Visual Merchandising, han creat un aparador per a la marca de moda francesa Olow a la Iguapop Shop de Barcelona. El concepte d'aquest aparador neix arran d'un refrany d'Olow trobat al catàleg de la seva nova col·lecció: "un mer calme n'a jamais fait un bon marin" (un mar en calma mai ha creat un bon mariner).

L'equip creatiu es va inspirar també en el popular assaig Liquid Modernity, de Zygmunt Bauman, on s'introdueix la idea de la "modernitat líquida". Aquest concepte descriu la nostra època, on l'individu reemplaça patrons tradicionals per altres auto escollits; voltats per la incertesa i l'ambivalència i submergits en un canvi constant i el consumisme exprés.

D'aquesta manera, el refrany identifica la marca Olow amb un mariner experimentat, que intenta navegar mantenint els seus principis a flotació malgrat el mar canviant, que l'identifiquem com la nostra societat i la seva economia de volum. El mariner OLOW es contraposa en una manifestació "slow fasion", que transmet valors més tradicionals i honests, prioritzant la qualitat i no la quantitat.

Aquesta idea dona forma a l'aparador de la tenda Iguapop Shop, que encara conserva l'essència de quan va ser una galeria d'art contemporani. Amb el disseny proposat es pretén crear un aparador que formi part de l'interior de la tenda, creant un espai efímer específic per a la marca.

Aquesta va ser la proposta guanyadora entre totes les presentades per l'alumnat de màster, creada per l'equip format per Marta Meléndez Rújula, Micaela Seresini Fernández, Anayansi del Carmen Díaz i Joaquín Acevedo Cordón, tutoritzat per Tito Pérez Mora.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies