Notícies

Alumnes de màster experimenten amb la narrativa visual i l'art urbà en el marc de 'Raval (in)visible'

Data:


El projecte 'Raval (in)visible' parteix d'una col·laboració entre el Màster en Il·lustració i Còmic i el Màster en Fotografia i Disseny d'Elisava. Els alumnes de tots dos programes han treballat en 6 equips mixtes durant 10 mesos explorant el format gràfic de la fotonovel·la; investigant i reactualitzant aquest format on il·lustració, còmic, fotografia i disseny necessàriament convergeixen en diferents formes de narrativa visual.

Aquest taller és la culminació del projecte 'Raval (in)visible', que es va veure interromput per la crisi de l'COVID-19, motiu pel qual els alumnes no han pogut produir i instal·lar els projectes resultants. En aquest taller, els alumnes d'Elisava han pogut crear cadascun un mural que han instal·lat a l'emblemàtica localització per a l'art urbà de Barcelona de Les Tres Xemeneies. Amb aquest taller els alumnes han pogut experimentar amb la tècnica del paste up, a més de realitzar una aproximació a l'art urbà.

Crèdits

Alumnes: Annika Sapper, Felipe Castro, Tomas Valenzuela, Montse Aburfahue, Santiago Romero, Tessi Eng, Daniel Gómez, Haidé Costa, Mónica Gómez, Carissa Diaz
Professor: Joan Tomás.
Coordinació: Pedro Vicente, Mery Cuesta, Jose Luis Merino