Serveis

Espacios servicios
Espacios servicios

A Elisava disposes de molts serveis que et seran molt útils durant el teu temps com a estudiant. Si trobes a faltar alguna cosa, comenta'ns-ho i estudiarem la seva viabilitat.
 

Servicios per a l'Estudi i a Realització de Treballs

Aula oberta

Quan no estan reservades per alguna classe, els laboratoris i tallers són aules obertes en les quals pots treballar; compten amb personal especialitzat per a ajudar-te.

Dissabtes clau

Al final de cada trimestre, coincidint amb èpoques d'exàmens, Elisava obre dos dissabtes perquè puguis venir i reunir-te amb els teus companys. Tindreu accés a les sales d'estudiants i informàtica d'11 a 19 h, i a la biblioteca i al taller de maquetes i prototips d'11 a 15 h. Pots consultar les dates exactes en el calendari acadèmic.

Biblioteca

La nostra biblioteca porta el nom d'Enric Bricall (figura clau del disseny català, exdirector de Elisava) i és un dels principals serveis d'ajuda a l'estudi, la docència i la recerca. Com és molt important per a nosaltres, aquesta web li dedica un apartat especial, per si vols saber més.

Préstec d'equips multimèdia

Posem els materials que necessites per fer els teus treballs. El MediaLab disposa de càmeres, microfonia, projectors, flaixos, sensors... només has de reservar-los, aprofitar-los i cuidar-los. 

Servei de reprografia

Autoservei per a la reproducció de documents. Dues impressores en color i b/n (A4 i A3) amb escàner i una impressora fotocopiadora b/n. Van amb targetes recarregables.

Serveis Tech

Campus virtual

L'eina per a la consulta o revisió de notes, horaris de classes i exàmens, gestió d'informació docent, enviament i recollida de treballs, enquestes, canvi i recuperació de clau d'accés, documentació de matrícula i informació de gestió acadèmica.

e-mail

Cada estudiant i cada professor té una adreça de correu electrònic personal d’Elisava.

Livestream

Un canal cultural propi per a seguir, en directe o diferit, les classes magistrals d’Elisava, que sempre siguin a càrrec de figures de rellevància.

Wifi

Conexió a Internet gratis.

Serveis d'Administració Gestió

Punt d'atenció i informació

Atenem les preguntes i necessitats dels nostres estudiants i futurs alumnes. Gestionem les visites concertades de centres educatius, les sessions informatives i les jornades de portes obertes. Tramitem entrevistes personalitzades amb els caps d'estudis dels graus universitaris i amb els directors dels màsters i postgraus.

Carnet universitari

El carnet Elisava et dona accés a totes les nostres instal·lacions i serveis, i t'identifica com a membre de la comunitat universitària fora de l'escola.

Carnet internacional d'estudiant

L’International Student Identity Card (ISIC) és l'únic carnet per a estudiants internacionals. Acredita la teva condició d'estudiant i afavoreix la teva mobilitat a tot el món. Té un cost de 9 € i una validesa d'un any i un mes. Pots adquirir-ho a través de www.isic.es.

Relacions internacionals

Aquest servei promou i dona suport a la mobilitat dels nostres estudiants a través de diferents programes. Gestionem intercanvis amb més de 70 centres d'Europa, Amèrica, Àsia i Austràlia. Si vols saber més, visita la pàgina de Mobilitat Internacional dels estudis de Grau.

Student welfare

Un servei d'atenció a l'alumnat procedent de fora de Barcelona que presta ajuda en temes relacionats amb la vida a la ciutat. La Welfare Student Office (amb horari de 12 a 13.30 i de 16 a 17.30 h) està situada en la 2ª planta (al costat de l'aula 208), Fernando Eiras serà allà per atendre't.

Unitat de Gestió Acadèmica

La UGA tramita totes les sol·licituds del teu expedient i vida acadèmica, així com la bossa de pràctiques o les relacions internacionals. També gestiona i coordina l'activitat docent i actua com a nexe de relació-interacció entre la coordinació, el professorat i l'alumnat de l'escola.

Pràctiques en empreses i borsa de treball

Elisava promou la inserció laboral de l'alumnat i gestiona els contractes de pràctiques supervisades en empreses, ONG i institucions. Les pràctiques curriculars es desenvolupen sota la direcció de tutors que garanteixen la seva qualitat i realitzen un seguiment constant, assistits per la Unitat de Pràctiques que depèn de la Unitat de Gestió Acadèmica. També oferim la possibilitat de cursar pràctiques extracurriculars durant els anys de formació acadèmica i quan es finalitzen els estudis l'alumnat disposa d'un servei de borsa de treball.

Bar

Un punt de trobada imprescindible amb servei de bar/cafeteria tot el dia, de 8 a 19.30 h, i restaurant al migdia, de 13 a 15.30 h. Si prefereixes estar a l'aire lliure pots emportar-te les teves begudes al pati o a l'assolellada terrassa del tercer pis (te'ls presentem a l'apartat Instal·lacions).

Serveis per a Objectes Personals

Pàrquing de bicicletes

Aparcament interior amb sistema d'ancoratge de fins a 20 bicicletes, per a alumnes i personal de l'escola. Pregunta en la Recepció de l'Escola.

Taquilles

Servei de taquilles per si vols deixar aquí les teves coses, però recorda que te les has d’emportar abans que tanqui l’escola. 

Consigna

Per si necessites que et guardem objectes voluminosos com a maquetes o prototips una estona o fins que acabi el dia. Pregunta a la Recepció de l'Escola.