Instal·lacions

Instalaciones
Instalaciones
Instalaciones
Instalaciones

Les instal·lacions d’Elisava són àmplies, estan equipades amb l'última tecnologia i permeten desenvolupar còmodament els treballs i activitats associats als estudis que s'imparteixen a l'escola. Comptem amb espais avançats perquè experimentis i posis els teus coneixements en pràctica.
 

Medialab

Un laboratori de recerca/producció audiovisual (vídeo, fotografia, postproducció i edició) i de sistemes interactius (realitats augmentades, entorns immersius i interacció natural). S'organitza en tres subespais: l'espai croma, l'espai de fotografia i l'espai per a edició, amb un aforament de 5, 4 i 3 persones respectivament.

Si reserves hora podràs fer ús de tot el seu material (Mac pro, sistema de microfonia, càmera Black Magic 4k, càmera Lumix Gh2, càmera GoPro, projector full-HD, sistema d'il·luminació continu (foto/vídeo), sensors Kinect, sensors Leapmotion, Nikon D5000, Panasonic Lumix FZ45, Sony DCR SX 30 30E o Zenea Bronica, entre altres).

Laboratori de ciència i tecnologia

Un espai ben dotat d'eines i utensilis per a la recerca científica i l'experimentació tecnològica. Compta amb una gran varietat d'equips d'assaig, amb instrumentació per analitzar la microestructura de metalls, amb equips per a la deformació en fred de materials i tractaments tèrmics, i amb un ampli assortiment d'instruments de mesurament.
 

instalaciones
biolab
biolab
biolab

Laboratori d'electrònica i interacció

Un laboratori per a la recerca experimental que assisteix a tots els estudis de l'escola. Aquí es duen a terme les pràctiques experimentals de les assignatures de ciències i tecnologia, però està obert a tota la comunitat Elisava. Compta amb aparells específics per a la recerca en electrònica i interacció; la seva última adquisició, la campana de gasos.

Taller gràfic

Un espai per experimentar les diverses tècniques de manipulació i impressió (artesanals, mecàniques o digitals) que intervenen en la realització de prototips i maquetes d'elements gràfics. Està equipat amb les eines i màquines necessàries per desenvolupar treballs d'impressió i enquadernació artesanal, d'impressió digital i de cort de vinil adhesiu d'originals vectoritzats. Per utilitzar el taller gràfic és necessari omplir aquesta autorització.

Taller de prototips

175 m2 per a l'elaboració de prototips, models a escala i maquetes. Un taller per manipular, transformar i experimentar materials amb finalitat didàctica, ja sigui de tipus expressiu, representatiu o de comprovació. Està equipat amb màquines i eines per a treballar, principalment, la fusta i els seus derivats, escuma de poliuretà, metalls, plàstics i resines. Ofereix diferents serveis de fabricació digital, talli i gravat làser, impressió 3D i fresat CNC. Disposa d'una cabina de pintat, tornejat de peces d'escuma i una màquina per termoconfigurar plàstics.

Biolab

El biolab és un espai dotat d’instruments de laboratori per a ús dels diferents alumnes d’Elisava. Compta amb una varietat d’aparells com microscopis, estereoscopis, plaques de cuina, plaques petri, balances de precisió, pipetes, així com una campana de flux laminar per a la manipulació d'agents bio-perillosos de manera segura i en condicions d'esterilitat.

Sala Motion Capture (MOCAP)

Sala per a la captura de moviment i el seu posterior processament. Zona de captura de 40 m2 amb una instal·lació de dotze càmeres especials Optitrack Prevalgui 13, dos uniformes de cos complet (Motion Capturi Suit) amb trenta-set marcadors o sensors de moviment cadascun, un ordinador equipat amb el programari de captura (Motive, from Optitrack) i una pantalla de plasma on poder veure, en temps real, els resultats.

Aules informàtiques

Elisava disposa d'onze aules informàtiques equipades amb MAC i PC amb el programari específic per als estudis de disseny i enginyeria. El nostre Centre d'Atenció a l'Usuari (CAU) està sempre obert per a prestar ajuda.

Aula polivalent

Redefinició de l'espai conjunt de quatre aules amb una divisòria flexible en funció de les necessitats docents.
 

Instalaciones Elisava
Instalaciones Elisava
Instalaciones Elisava
Instalaciones Elisava

Sala d'estudiants

Un espai per a l'estudi, el treball en grup, la trobada i el descans. Amb parets de pissarra que serveixen de mur per al desenvolupament de projectes, una àrea amb nevera i microones (per a qui es porta el menjar de casa) i el bar just al costat, aquest concorregut lloc –que dona preferència als qui hi treballen– és com el menjador de casa nostra.

Sala de conferències

Acull, entre altres, les intervencions de destacades figures de l'àmbit del disseny i l'enginyeria que vénen a Elisava per participar en conferències i workshops. La majoria dels actes s'emeten i queden registrats en el Canal Livestream de l'escola.

Àgora

Una sala viva, canviant i dinàmica sempre oberta a les exposicions de treballs i intervencions de l'alumnat. Una “plaça pública” per aprendre a comunicar, perquè no només importa el que creguis, sinó com ho comuniques.