Mention in Research

Adquireix les competències per a comunicar projectes des d'una perspectiva científica. Certifica les teves competències acadèmiques/científiques en la gestió i desenvolupament d'una investigació aplicada mitjançant el disseny com a complement del teu màster.

Sol·licita informació

Adquireix les competències per a comunicar projectes des d'una perspectiva científica. Certifica les teves competències acadèmiques/científiques en la gestió i desenvolupament d'una investigació aplicada mitjançant el disseny com a complement del teu màster.

Titulació

Diploma de Postgrau en Gestió i Comunicació d'un Projecte de Disseny Aplicat, títol expedit per ISEC Lisboa, Instituto Superior de Educação e Ciências.

Idioma

Castellà o anglès

Crèdits ECTS

60

Durada

Octubre a juliol
Paral·lel a un programa de màster d'Elisava

Preu

2.400€ (en paral·lel a la realització d'un màster d'Elisava)
3.550€ (estudiants que van cursar un màster d'Elisava i requereixen acreditar-lo com a estudi superior)
Finançament i beques

Direcció

Centre Internacional d'Estudis i d'Investigació TGRAF ISEC Lisboa. En col·laboració amb Elisava Research.

Requisits d'accés i d’admissió

Estar matriculat en un programa de Màster d'Elisava. Admissió condicionada a la titulació universitària aportada en el moment de la matrícula.

ELISAVA presenta, en col·laboració amb l’ISEC Lisboa. Instituto Superior de Educação e Ciências, a través del seu Centre Internacional d’estudis i d’investigació TGRAF ISEC Lisboa, el Diploma de Postgrau en Gestió i Comunicació d'un Projecte de Disseny Aplicat.

Es tracta d'un procés d’acreditació que es desenvoluparà en paral·lel a un programa de Màster amb titulació universitària superior d’ELISAVA per la certificació de competències acadèmiques/científiques en la gestió i desenvolupament d'una investigació aplicada a través del disseny (60 ECTS). Així doncs, com a complement a tots els seus programes de Màster, ELISAVA ofereix la possibilitat de cursar un postgrau teòric/experimental amb l'objectiu que l'estudiant sumi les següents competències al seu perfil:

  • Capacitat per gestionar la informació d'un projecte de disseny aplicat
  • Capacitat per comunicar des d'una perspectiva científica

Amb això, l'estudiant aconsegueix ampliar les seves sortides professionals o acadèmiques per:

  • Formar part d'equips d'investigació professional en empreses amb departaments d'Investigació i Desenvolupament (I+D)
  • Impartir formació com a professor especialista acreditat per a la investigació aplicada al disseny
  • Complementar el currículum acadèmic d’estudis superiors per a sol·licitar plaça en un programa de doctorat

L’acreditació es desenvolupa íntegrament a ELISAVA, amb el seguiment i recolzament dels tutors del Centre TGRAF ISEC Lisboa, i en paral·lel als estudis de Màster d’ELISAVA; en anglès o castellà, depenent de l’idioma de preferència de l’estudiant. 

El seguiment i l’avaluació del procés d’acreditació gira entorn a l’evolució del procés de disseny experimental que l’estudiant ha desenvolupat i que consolida en el seu Treball Final de Màster (TFM) d’ELISAVA. Per optar a la certificació de les competència que proposa el Postgrau de l’ISEC Lisboa, l’estudiant haurà de redactar una segona memòria descriptiva del seu treball presentant els resultats des d’una perspectiva científica.