Mention in Research

Adquireix les competències per a comunicar projectes des d'una perspectiva científica. Certifica les teves competències acadèmiques/científiques en la gestió i desenvolupament d'una investigació aplicada mitjançant el disseny com a complement del teu màster.

Sol·licita informació

Adquireix les competències per a comunicar projectes des d'una perspectiva científica. Certifica les teves competències acadèmiques/científiques en la gestió i desenvolupament d'una investigació aplicada mitjançant el disseny com a complement del teu màster.

Titulació

Diploma de Postgrau en Gestió i Comunicació d'un Projecte de Disseny Aplicat, títol expedit per ISEC Lisboa, Instituto Superior de Educação e Ciências.

Idioma

Castellà o anglès

Crèdits ECTS

60

Durada

Octubre a juliol
Paral·lel a un programa de màster d'Elisava

Preu

2.250€ (en paral·lel a la realització d'un màster d'Elisava)
3.400 € (estudiants que van cursar un màster d'Elisava i requereixen acreditar-lo com a estudi superior)
Finançament i beques

Direcció

Centre Internacional d'Estudis i d'Investigació TGRAF ISEC Lisboa. En col·laboració amb Elisava Research.

Requisits d'accés i d’admissió

Estar matriculat en un programa de Màster d'Elisava. Admissió condicionada a la titulació universitària aportada en el moment de la matrícula.

ELISAVA presenta, en col·laboració amb l’ISEC Lisboa. Instituto Superior de Educação e Ciências, a través del seu Centre Internacional d’estudis i d’investigació TGRAF ISEC Lisboa, el Diploma de Postgrau en Gestió i Comunicació d'un Projecte de Disseny Aplicat.

Es tracta d'un procés d’acreditació que es desenvoluparà en paral·lel a un programa de Màster amb titulació universitària superior d’ELISAVA per la certificació de competències acadèmiques/científiques en la gestió i desenvolupament d'una investigació aplicada a través del disseny (60 ECTS). Així doncs, com a complement a tots els seus programes de Màster, ELISAVA ofereix la possibilitat de cursar un postgrau teòric/experimental amb l'objectiu que l'estudiant sumi les següents competències al seu perfil:

  • Capacitat per gestionar la informació d'un projecte de disseny aplicat
  • Capacitat per comunicar des d'una perspectiva científica

Amb això, l'estudiant aconsegueix ampliar les seves sortides professionals o acadèmiques per:

  • Formar part d'equips d'investigació professional en empreses amb departaments d'Investigació i Desenvolupament (I+D)
  • Impartir formació com a professor especialista acreditat per a la investigació aplicada al disseny
  • Complementar el currículum acadèmic d’estudis superiors per a sol·licitar plaça en un programa de doctorat

L’acreditació es desenvolupa íntegrament a ELISAVA, amb el seguiment i recolzament dels tutors del Centre TGRAF ISEC Lisboa, i en paral·lel als estudis de Màster d’ELISAVA; en anglès o castellà, depenent de l’idioma de preferència de l’estudiant. 

El seguiment i l’avaluació del procés d’acreditació gira entorn a l’evolució del procés de disseny experimental que l’estudiant ha desenvolupat i que consolida en el seu Treball Final de Màster (TFM) d’ELISAVA. Per optar a la certificació de les competència que proposa el Postgrau de l’ISEC Lisboa, l’estudiant haurà de redactar una segona memòria descriptiva del seu treball presentant els resultats des d’una perspectiva científica.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies