Postgrau en Disseny d'Espais Intel·ligents (interuniversitari UOC, ELISAVA)

Aquest postgrau online ensenyarà als alumnes a treballar en projectes arquitectònics d'espais intel·ligents i d'interiorisme ecoeficients, saludables i connectats.

NOVA DATA D'INICI: 21/10/2020

Sol·licita informació

Aquest postgrau online ensenyarà als alumnes a treballar en projectes arquitectònics d'espais intel·ligents i d'interiorisme ecoeficients, saludables i connectats.

NOVA DATA D'INICI: 21/10/2020

Titulació

Postgrau en Disseny d'Espais Intel·ligents

Direcció

Pierre Bourdin (UOC) i Ricardo Guasch (Elisava)  

Idioma

Castellà

Crèdits ECTS

30 (online)

Durada

Inici 21 octubre 2020

Preu

3.225 €

Requisits d’accés i admissió

Interessats en arquitectura, disseny, continguts multimèdia, disseny d'interiors, enginyeria de disseny industrial, TIC, visualitzadors i renderitzadors arquitectònics.

Conèixer les últimes tendències en el disseny d'espais intel·ligents, ecoeficients, saludables i construïts amb materials d'última generació és l'objectiu principal d'aquest programa.

Al Postgrau en Disseny d’Espais Intel·ligents, coneixereu les últimes tendències en el disseny d’espais i podreu crear projectes arquitectònics, ecoeficients, més saludables i construïts amb materials d'última generació.

Aquest programa ofereix a l’alumne la possibilitat de profunditzar en els materials i sistemes de construcció i tenir una visió del disseny ecoeficient en espais saludables i connectats. El programa compta amb la realització de petits projectes que giren al voltant de casos concrets d’aplicació professional en aquest àmbit.

 • Primer semestre. Disseny d'espais saludables i sostenibles (espais saludables, disseny ecoeficient, materials i sistemes).
 • Segon semestre: Espais connectats i Projecte.

L'estudiant tindrà els coneixements i habilitats necessaris per dissenyar projectes d'arquitectura i interiorisme ecoeficients, saludables i connectats.

Competències generals:

 • Aportar solucions innovadores i creatives adequades a problemes complexos.
 • Dominar la planificació professional de projectes i totes les seves fases de treball.
 • Analitzar i sintetitzar informació relacionada amb el camp específic del programa.

Competències transversals:

 • Expressar per oral i escrit el coneixement complex en l'àmbit acadèmic i professional amb estil propi, seguretat i fluïdesa, i un alt grau d'autonomia.
 • Utilitzar i aplicar de forma crítica les TIC i la realitat virtual en l'àmbit acadèmic i professional.

Competències específiques:

 • Dissenyar i organitzar els espais incorporant els nous materials.
 • Aplicar els nous valors socials relacionats amb la sostenibilitat i l'eficiència energètica.
 • Gestionar de manera sostenible els recursos i avaluar l'eficiència energètica dels espais.
 • Aplicar a les solucions espacials els criteris de salut i benestar de les persones, posant especial atenció a l'accessibilitat universal i la seguretat en l'ús.
 • Comprendre i analitzar els processos, els mètodes i les tècniques propis de la realitat virtual i saber aplicar-los al disseny, el desenvolupament i la visualització en el context de projectes arquitectònics.
 • Comprendre els condicionants relacionats amb els avenços tecnològics que intervenen en la implantació dels espais d'última generació (IA, IoT, robòtica, nous materials).

Ricardo Guasch és Director del Postgrau en Disseny de l'Espai de Treball i Director del Màster en Disseny d'Interiors per a Hotels, Bars i Restaurants, a Elisava. Fundador i director de l'estudi professional GS Arquitectura, ha publicat textos sobre la història de l'arquitectura, la concepció moderna de l'espai i de l'espai de treball i l'habitatge.

Pierre Bourdin és Professor dels Estudis d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC. Enginyer en Informàtica i Robòtica i pioner en realitat virtual i programació 3D, va fer el seu doctorat en realitat virtual sota la supervisió del professor Mel Slater (EventLab).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies