Màster en Modelatge 3D per a Automoció i Producte

Desenvolupa un projecte virtual de formes complexes mitjançant la definició de superfícies d'alta qualitat des de la idea inicial fins a la producció, amb el propòsit de crear, analitzar, modificar i representar de forma digital, mitjançant animació; o física, mitjançant un model a escala.

NOVA DATA D'INICI: 9/10/2020

Sol·licita informació

Desenvolupa un projecte virtual de formes complexes mitjançant la definició de superfícies d'alta qualitat des de la idea inicial fins a la producció, amb el propòsit de crear, analitzar, modificar i representar de forma digital, mitjançant animació; o física, mitjançant un model a escala.

NOVA DATA D'INICI: 9/10/2020

Titulació

Màster en Modelatge Digital 3D per a Automoció i Producte, títol propi expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Direcció

Josep Mª Montseny Iglesias

Crèdits ECTS

60

Durada

Oct 2020 a jul 2021
Dm, dj i dv, 17:00-21:15 h

Preu

Oct 2020: 10.000€ (+450€ preinscripció)
Finançament i beques

Idioma

Castellà

Requisits d'accés i d’admissió

Títol universitari oficial de Grau o equivalent en Arquitectura, Enginyeria, Disseny o Belles Arts. Coneixement de softwares 3D.
Més informació

Com podem transformar el món real a partir del virtual? Al Màster en Modelatge 3D per a Automoció i Producte aprendràs a donar resposta a les noves formes de mobilitat

Amb el creixement exponencial de les noves tecnologies, el món real es transforma a partir del món virtual. I el modelatge 3D permet fer més propostes de disseny i de forma més ràpida. A més, el competitiu món del disseny i la fabricació de vehicles està vivint una revolució; busquen vehicles autònoms, amb màxima connectivitat, amb nous sistemes de propulsió i amb noves formes de mobilitat, la qual cosa implica la necessitat de nous dissenys.

El modelatge digital 3D a temps real en el sector del disseny de vehicles i de producte permet realitzar un projecte virtual des de la idea inicial fins a la producció. Podem definir la forma de projectar a partir d'unes dades tècniques i estètiques predeterminades i, al seu torn, podem representar el model en qualsevol moment del seu desenvolupament amb renders o animació; i també amb un model físic, el que ens permetrà, finalment, generar el producte.

Amb aquesta finalitat, en el Màster en Modelatge 3D per a Automoció i Producte es treballarà amb eines especialitzades d'última generació aplicades al modelatge digital i a la representació digital, com els programaris Autodesk Alias, Icemsurf i Maya.

També prioritzarem l'aplicació pràctica i desenvoluparem diversos projectes per cada mòdul d'aprenentatge i un Projecte Final per apropar l'alumne a la realitat laboral. Així mateix, impulsarem pràctiques amb empreses especialitzades del sector com SEAT, IDIADA, Rucker Lypsa EDAG Group, IBO Engineering o Design Freeze. El curs es complementarà amb conferències magistrals d'experts en el tema.

  • Adquirir i exercitar tots els coneixements i habilitats necessaris per a dissenyar i desenvolupar projectes en l'àmbit de la representació digital avançada, en particular per al sector dels sistemes de transport.
  • L'alumne assolirà els coneixements teòrics i pràctics concrets per a cada fase, així com una visió i experiència transversal del procés global.

El contingut del Màster en Modelatge 3D per a Automoció i Producte resulta d'especial interès per a aquells professionals que desenvolupin o vulguin desenvolupar la seva activitat en l'àrea del disseny de superfícies i visualització digital dins el sector de l'automoció, vehicles o producte.

  • Capacitat d'anàlisi d'entorns 3D des de la vessant tècnica i de disseny amb l'objectiu de generar un òptim modelatge digital.
  • Coneixement de la planificació de projectes digitals, de les fases de disseny de superfícies i de les seves aplicacions.
  • Aplicació de les diferents estratègies per a la resolució de formes orgàniques a través d'una adequada definició del modelatge digital.
  • Coneixement i habilitat en el maneig dels programes més efectius per a la generació i modificació de superfícies.
  • Coneixement de modelatge poligonal, domini de modelatge de superfícies de disseny i superfícies classe A, així com coneixement sobre visualització.
  • Capacitat de comunicar els plantejaments i execució d'un projecte de modelatge digital.
Josep Mª Montseny Iglesias
josep_montseny.png

Josep Mª Montseny Iglesias

Director del Màster en Modelatge 3D per a Automoció i Producte

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies